Sport

Victorie cu goluri de senzatie

Ziarul de Vrancea
19 feb 2010 640 vizualizări
FC Panciu - Viitorul Ianca 4 - 0 (3 - 0), ieri intr-un meci amical jucat la Buzau u golurile pancenilor au fost marcate de Costin, Covaci si Andries

FC Panciu a cistigat la pas amicalul jucat ieri la Buzau, in compania celor de la Viitorul Ianca. Vrincenii s-au aflat ieri la primul amical din acest an desfasurat pe un teren uscat, astfel incit antrenorii Sorin Haraga si Damian Bancila au putut vedea jocul echipei si pe un teren care nu are zapada. Principalul Sorin Haraga a fost pe post de arbitru de centru, in timp ce delegatul Raul Cioran a tinut loc de asistent. "Vreau 3 "" 0 pina la pauza!", a strigat presedintele Florin Stoica inca din minutul 5. Jucatorii aveau sa-i indeplineasca in cele din urma dorinta sefului. Echipa din Ianca nu a contat in joc, neavind nici o ocazie pe durata meciului. Pancenii au ratat o sumedenie de ocazii si au marcat goluri unul mai spectaculos ca altul. Rodinel Stan a ratat prima ocazie a meciului, in minutul 5, pentru ca Dobrescu sa marcheze un minut mai tirziu, reusita anulata insa pe motiv de offside. In minutul 7, Claudiu Mihai a expediat o "foglia seca" de la 25 de metri, mingea a fost respinsa in bara, a ajuns apoi la Costin, care a deschis scorul. Atacantul Dobrescu s-a accidentat, acesta fiind suspect de ruptura. Inlocuitorul sau, Marian Covaci, a ratat majorarea scorului in minutul 18, ratind din marginea careului de sase metri. Cioran a executat perfect o lovitura libera in minutul 24, iar Costin a reluat cu capul, majorind diferenta la 2 "" 0. Stoian (34), sut de la 20 de metri in bara si Costin "" 38, balon scos de pe linia portii au anuntat golul trei, marcat de Covaci. Acesta a fructificat o lovitura de colt, inscriind din demivoleu, de la marginea suprafetei de pedeapsa, desi se afla cu spatele la poarta. Seria golurilor spectaculoase a continuat si dupa pauza. In minutul 50, Andries a prins un sut de la 25 de metri, iar mingea a intrat in plasa, dupa ce a lovit si bara. Costin a fost la un pas sa completeze lipsa golurilor frumoase, dar sutul sau din minutul 77 a lovit bara. In minutul 84, Predoiu putea duce scorul la 5 "" 0, dar a ratat din fata portii adverse, iar Stanciu a irosit ultima ocazie a meciului, sutul sau de la marginea careului fiind respins de portarul brailenilor. FC Panciu a jucat cu: Gordin "" Ionica, Parlac, Feraru, Cl. Mihai "" Stoian, Cioran, R. Stan, Andries - Costin, Dobrescu. Au mai intrat Ionel, Bica, Predoiu, Covaci, Ungureanu, Dutu, Chivu, Fl. Stanciu si Avramescu. Evolutia echipei din Panciu i-a multumit pe cei din conducerea clubului, care au remarcat jocul formatiei cu doar o saptamina inainte de primul meci din retur, cel cu Willy Bacau. Echipa din Panciu a fost apreciata si de fostul sau director sportiv Marian Dorobantu, aflat in prezent la Gloria Buzau. "As transfera vreo 10 jucatori de la voi daca ar fi dupa mine!", a spus mai in gluma, mai in serios Dorobantu. (D. CHIRIAC, C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.