Sport

FC Panciu joaca ultimul amical al iernii la Buzau

Ciprian Fânaru
18 feb 2010 570 vizualizări
FC Panciu - Viitorul Ianca, azi de la ora 13.00, intr-un meci amical care se joaca la Buzau

Echipa de liga a treia FC Panciu joaca astazi ultima partida de verificare din aceasta pauza competitionala. Ultimul amical al iernii trebuia sa se dispute initial marti, la Panciu, dar conditiile meteo nu au permis desfasurarea acestuia pe stadionul "Orasenesc". Conducerea tehnica si administrativa a decis in cele din urma sa protejeze sanatatea fotbalistilor, astfel ca intilnirea a fost mutata pe terenul sintetic "Constantin Negoescu" din Buzau. "Meciul se va putea juca fara nici un fel de probleme, dat fiind ca terenul este sintetic. Acesta este ultimul joc de verificare din pauza de iarna, urmind ca in perioada ramasa pina la reluarea campionatului echipa sa efectueze doar antrenamente", ne-a spus Raul Cioran, delegatul echipei FC Panciu. Adversarii de azi ai alb-rosiilor joaca in cea de-a doua serie a ligii a treia, unde ocupa de-abia locul al 13-lea la jumatatea sezonului. Interesant este ca in orasul brailean Ianca exista un complex sportiv ultramodern, care depaseste si ceea ce se gaseste in resedintele de judet din zona. Cu o saptamina ramasa pina la primul joc din retur, cel in care pancenii vor da piept cu Willy Bacau, terenul din Panciu nu este pregatit sa gazduiasca amicale ori sedinte de pregatire. "N-are pic de zapada, am dat-o la o parte, dar a ramas pe gazon o pojghita subtire de gheata, asa ca nu ai unde sa joci deocamdata. Nu e vorba de protejarea gazonului", explica Raul Cioran. In mod normal, partida contra brailenilor ar trebui sa se incheie cu un nou rezultat favorabil pentru elevii lui Damian Bancila si Sorin Haraga, care s-au descurcat foarte bine in amicalele disputate in aceasta iarna. Formatia din Panciu se lauda chiar ca a invins pe teren propriu divizonara secunda FCM Bacau cu scorul de 2 "" 1. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.