Sport

O repriza buna, alta inceputa foarte prost

Dan Chiriac
18 feb 2010 539 vizualizări
Gloria Buzau - CSM Focsani 4 - 1 (1 - 0), intr-o partida amicala jucata ieri u focsanenii au jucat bine in prima repriza, dar s-au stins dupa reluare

CSM Focsani a pierdut ieri amicalul jucat pe terenul sintetic din Buzau. Partida trebuia sa aiba loc la Focsani, dar din cauza vremii nefavorabile jocul a fost mutat pe sinteticul din spatele peluzei de la stadionul "Gloria". Prima ocazie a meciului i-a apartinut lui Curteanu, care in minutul 5 a trimis peste poarta dintr-o lovitura libera de la 20 de metri. Mutiu a replicat pentru gazde, dar portarul Oprea s-a opus deschiderii scorului. Tot Mutiu a avut ocazia sa inscrie, in minutul 20, iar un minut mai tirziu, buzoienii au punctat pentru prima data. Oprea a respins in fata o centrare venita de pe partea stinga de atac a gazdelor, iar Rizea a marcat cu un sut de la 12 metri. Botezatu putea egala in minutul 23, dar portarul Leu s-a opus. De altfel, golkeperul buzoienilor a fost eroul gazdelor pina la pauza. Acesta a salvat din fata lui Curteanu - 31, care a incercat sa-l lobeze si a lui Botezatu, scapat singur, in minutul 37. Si Eugen Stefan putea puncta in finalul reprizei, dar sutul sau de la marginea careului a trecut pe linga poarta. In absenta lui Vali Toader, cei doi antrenori, Aurel Pastia si Adrian Toma, au preferat in centrul defensivei cuplul Craciun- Stefan. Venit in acest an de la FC Panciu, Eugen Stefan a confirmat ca este un jucator de valoare si pare a fi o solutie buna pentru focsaneni in retur. Dupa pauza, vrincenii au schimbat mai multi titulari, iar acest lucru s-a vazut imediat pe tabela de marcaj. Mutiu a majorat scorul in minutul 47, dupa ce a reluat cu capul la vinclu o centrare venita de la Otvos. Radu a punctat pentru 3 - 0, in minutul 49, marcind din sase metri, din fata portii goale. Golul focsanenilor a fost reusit de Botezatu, in minutul 64, dupa o actiune solitara incheiata cu un sut la coltul lung. Scorul final a fost stabilit de Marius Stefan, care a marcat in minutul 68, dintr-o pozitie de ofsaid remarcata chiar si de catre spectatorii locali, dar nu si de asistentul buzoian. In tribune a fost prezent si antrenorul celor de la Partizanul Merei, viitorul adversar al CSM Focsani. Cele doua echipe aveau programat un amical la Focsani, pentru vineri, dar conducerile s-au inteles sa mute jocul tot la Buzau, pe terenul sintetic, acolo unde exista conditii foarte bune. Partida va incepe la orele 15.30, in conditiile in care jucatorii din Merei sint angajati si scapa de la munca dupa-amiaza. De altfel, suprafata de joc de la Buzau arata de parca afara ar fi fost primavara. Acolo se joaca aproape zilnic cite doua partide de pregatire, in timp ce pe alte terenuri nu se pot face nici antrenamente. Gloria Buzau a inceput cu Leu - Marincau, Odoroaga, Calin, Lorencz - Rizea, Otvos, Boghitoi, Lazar - Radu, Mutiu. Au mai jucat Radulescu, Mindrean, M. Stefan, Ursu, Ionescu, Tudor, Stan, Priescu. CSM Focsani a inceput cu Oprea - Bira, E. Stefan, Craciun, Sararu - Dumitriu, Bucataru, Curteanu, Suvac - Botezatu si Toma. Au mai intrat: Bors, Sontu, Temelie, Mindrescu, Sapunaru, Samoila, Milea, Busuioc si Ciornei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.