Sport

Victorie fara emotii pentru Alin Moldoveanu

Ciprian Fânaru
17 feb 2010 423 vizualizări
Tiristul vrincean a reusit o noua evolutie foarte buna la cea mai recenta competitie la care a luat parte. Sportivul vrincean, legitimat in prezent la cluburile Dinamo Bucuresti si Omega Tehnoton Iasi, a avut un parcurs aproape de perfectiune.

Focsaneanul s-a impus fara probleme in proba de pusca aer comprimat din cadrul penultimei etape a Campionatului National de seniori de la Arad. Consacratul tragator vrincean a izbutit un total de 593 de puncte, performanta asteptata tinind cont de valoarea superioara si de lispa unor adversari cu adevarat redutabili. Alin Moldoveanu concureaza in aceste zile la ultima etapa a campionatului, care se desfasoara la Oradea, unde este de asemenea mare favorit la acontarea primei pozitii in proba de pusca. Cele mai bune rezultate din cariera lui Alin Moldoveanu sint locul patru la Olimpiada de la Beijing din 2008, medalia de argint la Campionatul Mondial si bronz la Campionatul European. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.