Sport

In sfirsit se joaca!

Dan Chiriac
17 feb 2010 499 vizualizări
Gloria Buzau - CSM Focsani, azi, de la orele 11.00, pe terenul sintetic din Buzau u va fi al treilea amical pentru focsaneni

Dupa multe partide amicale anulate, CSM Focsani va juca in sfirsit un meci de pregatire. Desi mai sint doar noua zile pina la startul returului, echipa pregatita de Aurel Pastia si Adrian Toma nu a sustinut decit doua partide de pregatire, dubla cu Otelul 2 Galati. Si meciul de azi a fost in mare pericol sa nu se joace, dupa ce terenul de pe stadionul "Milcovul" este impracticabil. "Am decis impreuna cu cei de la Gloria Buzau sa mutam meciul pe terenul sintetic de la Buzau. Acolo, terenul este mai bun, iar noi avem nevoie de acest meci de pregatire. Situatia ivita este una foarte rara. De foarte multi ani nu am patit ce se intimpla acum. Vineri trebuia sa intilnim pe cei de la Partizanul Merei, dar la Focsani nu se poate juca. Vom discuta azi cu cei din Merei pentru a vedea daca vom putea disputa acest amical tot pe sintetic, la Buzau", ne-a spus Ovidiu Rusu, directorul sportiv de la CSM Focsani. Partida de azi le va aduce in fata focsanenilor echipa patronata pina de curind de Sergiu Behaian, acuzat de comandarea a patru asasinate si de multe infractiuni economice. Buzoienii au jucat in acest inceput de an si cu cealalta echipa vrinceana, FC Panciu. Pancenii s-au impus cu 1 - 0 in partida jucata tot pe sintetic, la Buzau. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.