Sport

Echipa de futsal cauta revansa la Odorheiu Secuiesc

Ciprian Fânaru
15 feb 2010 488 vizualizări
ACS Odorheiu Secuiesc - CSM 2007 Focsani, azi, de la ora 20.00, in direct la Sport1

Formatia de futsal de prima liga CSM Focsani joaca astazi meciul contind pentru etapa a 16-a a campionatului national. Partida din deplasare contra Odorheiului Secuiesc nu va fi una usoara, dar in tabara noastra exista sperante pentru un rezultat pozitiv. Scapata de grijile retrogradarii dupa retragerea din motive financiare a echipelor din Deva, Timisoara si Simeria, trupa focsaneana poate chiar sa se gindeasca la un loc de play-off. Un prim pas in realizarea acestui nou obiectiv este chiar meciul din aceasta seara. Jocurile dintre cele doua echipe au fost mai mereu foarte disputate si spectaculoase. Precedenta partida la care cele doua formatii s-au aflat fata in fata a avut loc in tur si s-a incheiat cu victoria la limita a harghitenilor, scor 3 "" 2. La capitolul absente e trecut numele lui Catalin Curteanu, cel care a incasat al patrulea cartonas galben la Galati si va reveni pe teren abia runda viitoare, contra Moldocor Piatra Neamt. Antrenorul Petrache Gurguiatu se va putea baza insa pe Marian Covaci, jucatorul primind acceptul clubului sau, FC Panciu, de a evolua in acest meci si in celelalte doua pe care Focsaniul le va juca pe teren propriu. Spre deosebire de alte partide, vrincenii vor face deplasarea pentru aceasta intilnire chiar azi, in ziua meciului. "Acum vom face deplasarea in ziua jocului si sper sa facem o figura frumoasa, mai ales ca jocul va fi televizat", a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Campioana a Romaniei in sezonul 2007/2008, ACS Odorheiul Secuiesc are in componenta internationali maghiari si brazilieni, care compun o formatie redutabila. Chiar daca harghitenii se vor dovedi o nuca prea tare pentru CSM 2007, fotbalistii focsaneni au toate motivele sa spere ca vor invinge "acasa" Clujana Cluj si Moldocor Piatra Neamt, croindu-si astfel drum catre clasarea in primele 8 si implicit calificarea in play-off-ul Ligii I. Zestrea de pina acum a CSM-ului este de 7 puncte. In Cupa Romaniei, sortii au decis ca vrincenii sa dea piept in prima runda cu cei din Piatra Neamt. (Ciprian FANARU)


Meciurile etapei a 16-a:


United Galati "" Spicom Sf. Gheorghe 5 "" 1

City"â„¢us Tg. Mures - Clujana Cluj Napoca

ACS Odorheiu Secuiesc "" CSM Focsani


Meciurile etapei a 17-a:


Design Brasov "" Concordia Chiajna

Clujana Cluj Napoca "" United Galati

Moldocor Piatra Neamt - ACS Odorheiu Secuiesc


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 19 ore, 3 minute, 36 secunde
ce cautati voi in liga 1? v-ati facut de rahat... comentatorii de la sport 1 a facut misto de voi bucataru cel mai slab 0 barat ... va vazut o tara intreaga rusine sa va fie !!!!!!!
, acum 739398 zile, 19 ore, 3 minute, 36 secunde
scorul ; 12- 2 pt. odorhei!!!!!!!!!!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.