Sport

Judoka vrinceni lupta la etapa zonala de la Gura Humorului

Ciprian Fânaru
13 feb 2010 497 vizualizări
Cei mai valorosi judoka vrinceni concureaza incepind de astazi la etapa zonala a Campionatului National U17 de la Gura Humorului.

Nu mai putin de 43 de sportivi, fete si baieti, legitimati la cluburile din judet, intra azi si miine in focurile luptelor rezervate acestei categorii de virsta. Pentru multi dintre cadetii focsaneni competitia va fi doar o noua demonstratie de forta si valoare, numeroase nume din delegatia vrinceana fiind increzatoare in ceea ce priveste calificarea mai departe, la finalele nationale. "Armata" de judoka a ajuns aseara in orasul sucevean care gazduieste etapa zonala, care se va incheia duminica. "Sansele de calificare sint foarte mari pentru multi dintre cei care vor concura la Gura Humorului. Dintre marii favoriti la aceasta intrecere pot sa amintesc nume ca Ginu Vlase, Alexandru Minea, Nicoleta Ilie sau Maria Paraschiv", ne-a spus Marinel Palade, antrenor la sectia de judo a LPS Focsani, care a adaugat ca greul va incepe cu adevarat la finala. Celelalte doua etape zonale se desfasoara in aceeasi perioada la Rimnicu Vilcea si Oradea. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.