Sport

Scandal monstru intre Simona Gogarla si Mariana Tarca

Ciprian Fânaru
12 feb 2010 1456 vizualizări
Handbalista focsaneana s-a transferat la Rapid, dar continua sa se antreneze in sala din Brasov

Mariana Tarca, antrenoarea Rulmentului Brasov, a afirmat in cadrul unei conferinte de presa ca a fost amenintata cu moartea de catre Cornel Gogarla, sotul Simonei Gogarla. Scandalul intre cele doua parti a izbucnit dupa ce handbalistei focsanene i s-a interzis luni sa mai intre in sala, la Brasov. Intre cele doua a existat un conflict mocnit dupa ce sportiva legitimata acum la Rapid fusese acuzata ca a contribuit la debracarea antrenoarei in 2008. "Nu am vorbit niciodata despre familia Gogarla, dar deja s-a ajuns la amenintari, iar acest lucru nu mai pot accepta. A fost un incident la sala, in urma caruia sotul Simonei Gogarla mi-a spus ca «sint oameni care pentru 1000 de euro sint capabili sa faca orice», iar pentru acest lucru voi depune plingere la Politie. A venit Cornel Gogarla suparat si a inceput sa tipe si sa dea cu picioarele, de le-a si speriat pe fete", a spus Tarca la conferinta de presa. "Nu am nici un amestec in faptul ca Simonei Gogarla i s-a interzis sa se mai antreneze in sala in care ne pregatim si noi", s-a aparat Tarca. In schimb, Simona Gogarla sustine contrariul, afirmind ca tehnicianul Rulmentului a dat ordin ca ea sa nu mai fie primita in sala. "Duminica seara am dat citeva telefoane, intrucit doream sa ma antrenez in sala, alaturi de echipa de baieti, fara sa am vreo intentie ascunsa. Mi s-a transmis ca s-au primit ordine clare ca eu sa nu pun piciorul in sala. A doua zi, sotul meu a mers la sala, pentru a cere lamuriri. Acolo s-a intilnit cu Sorin Tarca, cel care a inceput sa ne injure de familie si sa ne ameninte. Abia in acel moment sotul meu a ripostat si i-a transmis ca o sa-i aplice o corectie fizica, dar nimic mai mult. Acesta a fost sirul evenimentelor si tot ceea ce spun e adevarat. Nimeni nu a spus ca va plati o persoana care sa-i faca rau. Dar aceste mizerii caracterizează familia Tarca", a spus Simona Gogarla. "Tot conflictul a inceput in urma cu doi ani, atunci cind Mariana Tarca a crezut ca eu am contribuit la demiterea ei, intrucit doream sa devin antrenoare la Rulmentul. Daca era asa, atunci nu venea Herbert Muller la Brasov. Familia Tarca a cautat tot timpul saminta de scandal, dar efectiv sint scirbita de ceea ce se intimpla si vreau sa plec cit mai repede din Brasov. Nu ma mai intereseaza acest subiect si nu cred ca are rost sa continuam aceasta mizerie", a precizat Simona Gogarla. (Ciprian FANARU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.