Sport

Dupa zapada, si ploaia anuleaza meciurile

Dan Chiriac
12 feb 2010 477 vizualizări
Partida dintre CSM Focsani si Aerostar Bacau este in pericol sa nu se joace u daca vremea o permite, meciul ar urma sa inceapa la orele 11.00

Vremea face numai probleme echipelor vrincene, care nu pot juca partide amicale. Daca pina acum drumurile blocate, terenurile pline cu zapada si temperaturile foarte scazute au dus la anularea meciurilor de pregatire, de ieri a aparut o noua problema. Ploaia cazuta a transformat terenurile de joc intr-o adevarata "ghetarie", unde jucatorii nu pot sa-si tina echilibrul. "Vineri, de la orele 11.00, trebuia sa jucam cu Aerostar Baacu. In prezent terenul de joc este plin de apa cu gheata, iar integritatea fizica a jucatorilor este pusa in mare pericol. Sintem in legatura cu cei de la Aerostar si vom stabili de comun acord daca vom juca amicalul. Nu vrem nici sa ne accidentam jucatorii. Probabil ca in aceasta dimineata vom hotari daca meciul se va juca", ne-a spus Ovidiu Rusu, directorul sportiv de la CSM Focsani. Focsanenii au pierdut deja doua partide din cauza vremii. Amicalele cu FC Panciu si Partizanul Merei au fost anulate, dupa ce ninsoarea a creat foarte multe probleme. Miercuri, focsanenii au jucat un meci scoala, la care au luat parte si Eugen Stefan si Cristi Bira, jucatorii echipei FC Panciu. "Acestia au fost imprumutati si au acceptul nostru sa se antreneze cu CSM Focsani", ne-a spus presedintele celor de la FC Panciu, Florin Stoica. CSM Focsani si-a stabilit si programul teoretic al amicalelor de saptamina viitoare. Daca vremea va fi favorabila, focsanenii vor juca miercuri cu Gloria Buzau, iar vineri cu Partizanul Merei. Ambele partide se vor juca pe stadionul "Milcovul".


Pericol si la Panciu


Sitautia este aproape identica si la Panciu. Miine, echipa vrinceana ar urma sa joace acasa cu CSM Rimnicul Sarat. La amicalul de miercuri, cu FCM Bacau, suprafata de joc s-a prezentat foarte bine. Numai ca ploaia cazuta ieri ar putea afecta si partida de miine. O decizie in acest sens va fi luata azi, dar oficialii gazdelor spera ca partida sa se joace. Martea viitoare, cei din Panciu vor intilni acasa pe Viitorul Ianca. Moralul echipei dintre "vii" este unul foarte bun dupa cea de-a patra victorie obtinuta in partidele de pregatire. FC Panciu a trecut cu 2 -1 de FCM Bacau, o echipa care arata mai degraba ca una de Liga a treia, decit ca una care la inceputul anului anunta intentii de promovare in prima liga. Nici macar bocetul antrenorului Gheorghe Poenaru, care s-a considerat dezavantajat de arbitraj, nu poate fi luat in seama, in conditiile in care bacauanii au aratat ca o echipa mult prea modesta fata de numele pe care-l poarta. Bacauanii ar trebui sa isi formeze o echipa competitiva si sa se ocupe mai putin de arbitraj. FCM Bacau a jucat multi ani in prima liga, dar acum, sub comanda lui Gheorghe Poenaru, este doar o amintire a echipei din anii 90, care cauta scuze puerile pentru locul 11 pe care il ocupa in Liga a doua. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.