Sport

Am urcat pe loc de play-off!

Dan Chiriac
10 feb 2010 587 vizualizări
echipa de futsal ar putea ajunge sa joace cu liderul clasamentului, dupa sistemul doua din trei Echipa de futsal CSM Focsani are mari sanse sa-si depaseasca obiectivul stabilit in acest sezon.

Daca pina la reluarea campionatului, oficialii echipei se gindeau la evitarea retrogradarii, mai nou, formatia CSM are sanse mari sa ajunga chiar in play-off. Daca se vor clasa pe locul opt la finalul returului, focsanenii vor juca un meci cu prima echipa din clasament dupa sistemul cel mai bun din trei jocuri. Ar fi cea mai buna clasare a echipei de futsal, dupa ce in primul an de activitate a terminat sezonul pe locul noua, iar anul trecut s-a salvat de la retrogradare dupa disputarea play-out-ului. Dupa retragerea echipelor Futsal Deva, Olimpic Simeria si Poli Timisoara, Federatia Romana de Fotbal a decis ca rezultatele acestor echipe, din returul de campionat, sa fie anulate. Astfel, cei de la Spicom Sfintul Gheorghe au pierdut trei puncte in clasament, pe care le obtinusera in fata celor de la Poli Timisoara. De asemenea, si cei de la Clujana Cluj au ramas fara trei puncte cistigate in partida cu Simeria. In aceste conditii, CSM Focsani a urcat pe locul opt in clasament si se va lupa cu cei din Sfintul Gheorghe si Cluj pentru ultimele doua pozitii de play-off. Focsanenii vor disputa meciurile directe la Sfintul Gheorghe si la Focsani, lucru care ne ofera un avantaj clar in fata celor de la Cluj. De altfel, clujenii au intinerit foarte mult lotul in acest an si ar putea fi un adversar facil in lupta pentru locul opt. Etapa viitoare, CSM Focsani va juca in deplasare cu Odorheiul Secuiesc. Jocul va avea loc luni, de la orele 20.00. Un obstacol in calea echipei de futsal ar fi insa situatia in care se afla echipa de fotbal. Aceasta este in acest moment pe un loc retrogradabil si este normal ca in retur sa aiba prioritate in fata echipei de futsal, care oricum si-a indeplinit obiectivul. "Nu ne va fi usor pentru ca cei de la Sfintul Gheorghe s-au intarit foarte mult fata de tur, iar cei de la Cluj au un lot valoros. Dar noi ne vom juca sansa pina la final", ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele ultimei etape:

Sf. Gheorghe - Tg. Mures 2 - 6

Cluj - Chiajna 1 - 3

Moldocor PN - United GL 4 - 2

CSM Focsani, ACS Odorheiul si Design Brasov au stat


Clasament

1. Tg. Mures 42 ^57

2. Chiajna 39p ^46

3. Brasov 33p ^55

4. Odorheiul 27p ^15

5.United GL 18p -14

6. Moldocor 13p ^22

7. Clujana Cluj 7p -21

8. CSM Focsani 7p -48

9. Spicom 6p -46

Nota: Futsal Deva, Olimpic Simeria si Poli Timisoara s-au retras din campionat


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.