Sport

Amical pe zapada pentru echipa-fanion

Dan Chiriac
6 feb 2010 627 vizualizări
Otelul 2 Galati - CSM Focsani, azi, de la orele 11.00, pe terenul sintetic Siderurgistul u partida de verificare FC Botosani - FC Panciu s-a anulat in ultimul moment, pancenii urmind sa dispute insa un joc-scoala pe propriul teren

Cele doua echipe vrincene din Liga a treia trebuiau sa joce azi noi partide amicale. Ambele au de infruntat pe linga echipa adversa si stratul gros de zapada care acopera majoritatea terenurilor din tara. De altfel, datele partidei FC Botosani - FC Panciu nu fusesera stabilite aseara, cind existau dubii asupra locului si orei de disputare a jocului. "In prima faza am stabilit ca jocul sa aiba loc la Roman. Apoi, am schimbat locul si am decis ca meciul sa se dispute pe stadionul unitatii aviatice din Bacau. Numai ca, acolo, se joaca simbata, de la orele 11.00, meciul dintre Aerostar si CSM Rm. Sarat. Vom vedea daca vom juca mai tirziu, pe acelasi stadion sau vom gasi un alt stadion unde sa disputam amicalul cu FC Botosani", ne-a spus in prima faza antrenorul Damian Bancila. Ieri dupa-amiaza se stabilise ca meciul sa se desfasoare la Falticeni, de la orele 13.00. Din pacate, terenurile pline cu zapada au creat multe probleme echipelor si antrenorilor, care nu au putut vedea decit latura fizica a jucatorilor. FC Panciu s-ar fi aflat la cel de-al patrulea amical al iernii, dupa succesele obtinute in deplasare, la Bacau si Buzau. Vrincenii au cistigat cu 3 - 0 in fata celor de la Aerostar, 1 - 0 cu Gloria Buzau si 2 "" 1 cu Pambac Bacau. Bancila a fost in anii trecuti antrenor secund la FC Botosani si a fost in vederile echipei din nordul Moldovei si la inceputul sezonului 2009/2010. In ultimul moment, amicalul lui FC Panciu a picat. Alb-rosii nu vor avea parte de pauza deoarece acestia joaca totusi astazi un meci-scoala pe terenul din Panciu. Intilnirea contra botosanenilor a fost anulata din cauza distantei foarte mari care separa cele orase, oficialii gruparii pancene decizind in cele din urma sa renunte la disputarea jocului de verificare. Astfel, singurul incert este mijlocasul Razvan Dutu, cel care nu a evoluat nici in partida de miercuri cu Pambac Bacau. Echipa panceana a rezlvat in mare parte problemele aparute dupa plecarea lui Marian Oprea, cel care dorise sa preia finantarea echipei. "Traim in continuare, sa nu creada cineva ca am murit pentru ca a plecat acesta! Cu sprijinul primariei si a unui prieten din Bucuresti ne vom descurca foarte bine in continuare si este important ca am reusit sa aducem si trei jucatori foarte importanti", ne-a spus Florin Stoica, presedintele celor de la FC Panciu.


CSM joaca pe sintetic


CSM Focsani va juca in conditii "de iarna", dar la Galati. Focsanenii vor intilni pe Otelul 2 Galati, intr-o partida care se va juca tot pe un teren acoperit cu zapada. Miercuri, cele doua echipe s-au intilnit la Focsani, intr-o partida care a fost cistigata de CSM cu 2 "" 0. Golurile au fost marcate in prima repriza de Suvac si Craciun. Pentru acest joc, cei doi antrenori, Aurel Pastia si Adrian Toma au la dispozitie un lot de jucatori din care vor lipsi Craciun, care are examen la facultate, dar si accidentatii Bucataru, Samoila, Radu, Curteanu, Ivanciu. Numai putin de zece juniori vor face parte din lotul care se va deplasa la Galati. CSM Focsani ar putea incepe cu: Oprea "" Nistoroiu, Lazar, Toader, Sararu "" Toma, Suvac, Sapunaru, Mindrescu "" Botezatu, Milea. Pe durata partidei vor intra toti componentii lotului. In continuare, pe 11 februarie, CSM Focsani va juca pe teren propriu cu Partizanul Merei, echipa aflata pe locul sase in seria a doua a Ligii a treia. Doua zile mai tirziu, CSM Focsani va juca acasa cu Aerostar Bacau, iar pe 17 februarie focsanenii vor evolua din nou acasa, cu Gloria Buzau. Conducerea clubului incearca sa perfecteze si un amical cu CSM Rm. Sarat pina la inceperea campionatului. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 22 ore, 28 minute, 45 secunde
nici nu a inceput campionatul si avem prea multi accidentati , chiar jucatori de baza.... vom pierde sigur la galati ....forza csm focsani !!!!!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.