Sport

Victorie in primul amical

Ziarul de Vrancea
4 feb 2010 649 vizualizări
CSM Focsani - Otelul 2 Galati 2 - 0 (2 - 0), intr-o partida amicala jucata ieri pe stadionul Milcovul 2 CSM Focsani a cistigat fara probleme amicalul jucat ieri dimineata in compania echipei secunde de la Otelul Galati.

Focsanenii au decis soarta partidei inca din prima repriza, cind au marcat cele doua goluri prin Suvac si Craciun. Primul gol a venit dupa 11 minute, cind Botezatu a centrat in fata portii, iar Suvac, un tinar de la echipa de juniori, a marcat din fata portii. Suvac este originar din Bacau, acolo unde a inceput fotbalul. Anul trecut, acesta a venit prin transfer la Liceul cu Program Sportiv Focsani si se anunta a fi o mare promisiune. In tur, acesta a jucat in echipa juniorilor republicani. Dupa ce Chebac a trimis balonul in bara, in minutul 30, focsanenii au marcat golul secund in minutul 42. Craciun a fructificat din sase metri o lovitura de colt executata de Mindrescu. Dupa pauza, cei doi antrenori, Adrian Toma si Aurel Pastia au schimbat mai multi titulari, trimitind pe teren si jucatorii tineri. Botezatu a trimis putin pe linga poarta, in minutul 46, pentru ca zece minute mai tirziu acelasi jucator sa trimita in bara. Temelie a avut citeva oportunitati in fata portii adverse, dar a ratat in doua rinduri. Oaspetii puteau reduce din diferenta cu doua minute inainte de final. Besa l-a faultat in careu pe Frincu, focsaneanul fiind eliminat. Chipirliu a executat penalty-ul, dar portarul Bors a avut o interventie decisiva. Dupa meci, jucatorii focsaneni au facut citeva exercitii fizice sub comanda antrenorului Adrian Toma. "A fost un meci util pentru noi, in care am vazut in primul rind potentialul fizic al jucatorilor, in conditiile in care terenul a fost acoperit cu zapada. Sint multumit si de randamentul juniorilor, care au aratat ca pot sa se integreze in echipa. Suvac este un cistig pentru echipa, a marcat un gol si mi-a placut. Ramine sa confirme in continuare. Ar putea fi o solutie pentru returul de campionat. Mai avem inca cinci meciuri de pregatire, in care vom vedea potentialul echipei si ne vom pregati pentru inceputul returului, in care speram sa cistigam puncte in primele etape pentru a iesi din zona retrogradarii", ne-a spus antrenorul Adrian Toma. CSM Focsani a jucat cu urmatoarea formatie: Oprea - Nistororiu, Toader, Craciun, Sararu - Dumitriu, Suvac, Mindrescu, Toma - Botezatu, Milea. Au mai jucat: Bors, Busuioc, Radu, Sontu, Ciornei, Sapunaru, Samoila, Lida, Tilvar, Bucataru, Sava, Temelie si Besa. Otelul 2 Galati a raspuns cu Bermudes - Marus, Surpanu, Teleaga, Emir - Catalin, Gita, Blanaru, Chebac - Murgoci, Tanase. Au mai intrat Dumitrascu, Tache, Smadu, Chipirliu, Robertinho, Cruceanu, Frincu. Cele doua echipe se vor intilni in partida revansa simbata dimineata. Intilnirea va avea loc la Galati, de la orele 11.00, pe terenul sintetic al stadionului "Siderurgistul". (Dan CHIRIAC)


Mingile de la meciurile CSM-ului, "confiscate"


De aproape jumatate de an, echipele de fotbal de la CSM Focsani se confrunta cu o mare problema. Toate partidele care se joaca pe terenul doi se disputa in medie cu cite zece mingi pentru ca mare parte dintre acestea ajung sa fie "confiscate" de catre proprietarul unei case construite in spatele uneia dintre porti. Desi terenul doi este utilizat de catre echipele de fotbal de peste 30 de ani, cel care si-a construit locuinta foarte aproape de stadion nu ezita sa arunce mingile la ciinele sau sau sa le ia in casa. O parte din vina apartine insa si celor de la echipa. Anul trecut au fost achizitionati mai multi stilpi si o plasa pentru a fi montate in spatele portii, dar nimeni nu s-a ocupat pina acum cu ridicarea mini-constructiei. La meciul de ieri, proprietarul casei a confiscat citeva mingi, dar le-a returnat in cele din urma dupa o discutie cu doi dintre oamenii din conducerea clubului. (D. C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 2 ore, 47 minute, 6 secunde
curteanu , nu apare deloc ce s-a intimplat cu el ? este un fotbalist foarte bun si de baza al echipei.. trebuia sa amintesti ceva de el... a plecat cumva de la echipa? sau este accidentat... as vrea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.