Sport

Trei echipe cu punctaj maxim

Dan Chiriac
2 feb 2010 567 vizualizări
Deep Serv, Jan.Orient si Steaua Teomax au acumulat maxim de puncte dupa trei etape

Trei echipe au pornit lansat in editia din acest an a Cupei Fair-Play la minifotbal. Deep Serv, Jan.Orient si Steaua Teomax au acumuluat maximum de puncte dupa trei etape. Numai ca, primele doua au trecut prin mari emotii in partidele jucate in ultima etapa. Jan.Orient s-a vazut condusa cu 2 - 0 inca din primele zece minute ale meciului cu Foresta Brosteni. Abia cu un minut inainte de pauza, cei de la Orient au marcat prin Stefan Chelmus. Repriza a doua a fost dominata in mare parte de echipa lui Jani Oltinau, care a intors scorul si a condus cu 3 - 2. Eliminarea lui Tudorel Ivan putea intoarce soarta meciului in favoarea celor de la Foresta Brosteni, numai ca Marius Bodoc a fost din nou decisiv marcind de doua ori. Si mai multe emotii au avut cei de la Deep Serv. Lipsiti de aportul mai multor juucatori, printre care Cristi Ioan sau Danut Dumitriu, cei de la Deep Serv au intrat greu in meci si s-au vazut condusi cu 2 - 0. Trust LF a fost egalata apoi la 2, dar a condus ulterior cu 3-2 si 4-3, pina in minutul 56. Trei goluri marcate de Ionica Serea au decis jocul in favoarea celor de la Deep Serv. Unirea Odobesti si Opera Com au oferit un meci interesant cu foarte multe goluri. Odobestenii au dominat jocul si au cistigat in fata unei formatii care nu se regaseste dupa ce a ramas fara unul dintre jucatorii de baza in urma contestatiei depuse in prima etapa de catre cei de la Jan.Orient. Steaua Teomax a jucat din nou la capacitate maxima si nu a avut probleme in fata celor de la Finante, din rindurile carora face parte si fostul jucator al Unirii Focsani, Adi Paun. "Militarii" au acumulat al treilea succes consecutiv, dar meciurile grele abia de acum incep. Ultimul meci al serii a opus pe Soveja si Vointa Rastoaca. Echipa din munti intra din nou in calculele calificarii dupa victoria cu 6 - 2. Aceasta are sase puncte in acest moment, la fel ca si Foresta Brosteni. Cele doua, alaturi de Trust LF si Vointa Odobesti, se lupta pentru pozitia a patra, ultima care asigura calificarea in faza urmatoare. Urmatoarea etapa va avea loc duminica. Cele mai interesante partide le vor opune pe Trust LF - Steaua si Vointa Odobesti - Foresta Brosteni. De asemenea, in aceasta runda este programat derby-ul primelor doua clasate, Deep Serv si Jan.Orient, echipe care ar putea ajunge sa evolueze si in finala. (Dan CHIRIAC)


Rezultatele etapei a treia:

Jan.Orient - Foresta Brosteni 5 - 2

Deep Serv - Trust LF 5-4

Unirea Odobesti - Opera Com 12 - 5

Steaua - Finante 8-2

Soveja - Rastoaca 6 - 2

CLASAMENT

1. Deep Serv 9p 28-8

2. Orient 9p 26-9

3. Steaua 9p 25-9

4.Soveja 6p 18-15

5.Brosteni 6p 12 - 10

6.Odobesti 3p 18-15

7. Trust LF3p 10-13

8. Finante 0p 7-23

9. Rastoaca 0p 6-25

10.Opera 0p 11-34

Etapa a patra:

Finante "" Soveja,

Trust LF - Steaua Teomax,

Opera Com - Vointa Rastoaca,

Jan Orient - Deep Serv,

Unirea Odobesti - Foresta Brosteni




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.