Sport

Victorie in repriza a doua

Dan Chiriac
1 feb 2010 636 vizualizări
Gloria Buzau - FC Panciu, 0 - 1 (0 - 0), ieri, intr-o partida amicala u pancenii isi fac curaj dupa fuga sponsorului Marian Oprea

FC Panciu a cistigat al doilea amical al iernii disputat ieri in compania echipei de Liga a 2-a, Gloria Buzau. Vrincenii au facut un meci bun si s-au impus in cele din urma prin golul marcat de Dobrescu, in minutul 72. "Sint multumit de joc, de agresivitatea baietilor, de determinare si de forta grupului. Am jucat din nou pe zapada, dar nu ca la Bacau, de aceasta data a fost un strat subtire, am putut pasa si face mai multe scheme tactice. Gazdele l-au avut in teren si pe focsaneanul Dorinel Popa, cel mai bun jucator in partida de ieri la buzoieni. De altfel, un ziarist local m-a intrebat in gluma pe cine as dori la Panciu si l-am nominalizat imediat pe Popa", ne-a spus Damian Bancila, antrenorul FC Panciu. FC Panciu a evoluat cu: Gordin "" Constantinescu (70 Parlac), Feraru (46 Stan), Ionica (55 Stanciu), Mihai (55 Chivu) "" Cioran (70 Bira), Chivu (46 Ungureanu), Stoian (46 Dutu), Andries (46 Predoiu) "" Covaci (46 Dobrescu), Costin (80 Avramescu). Urmatorul meci al echipei FC Panciu va avea loc miercuri, la Onesti, cu echipa locala care a preluat locul celor de la Pambac Bacau. Tehnicianul Damian Bancila ne-a spus ieri ca a avut impreuna cu jucatorii o discutie cu presedintele Florin Stoica pentru a lamuri situatia echipei, dupa plecarea patronului bucurestean Marian Oprea. "Am decis sa continuam cu totii, iar obiectivul nostru va fi sa cistigam fiecare meci. Vom vedea daca vreun jucator va decide sa plece pina la inceperea campionatului", a mai adaugat tehnicianul Bancila. FC Panciu a ramas la sfirsitul saptaminii trecute fara cel care se anunta principalul sponsor, Marian Oprea, patronul unei firme de taxiuri din capitala, care a renuntat sa sponsorizeze echipa panceana dupa ce in toamna a avut o alta tentativa esuata de a prelua pe CSM Focsani. Marian Oprea a intrat in contact cu fotbalul din judetul nostru dupa ce a cumparat locul in liga a treia de la FC Dumitresti pentru echipa pe care o patroneaza in acest moment, AS Domnesti. Domnesti este o comuna situata la citiva kilometri de Bucuresti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 9 ore, 58 minute, 36 secunde
Mai domnul Chirac Dan, nu mai scrie te rog tot felul de aberatii in articolele tale de 2 lei, bati campii la fiecare stire in parte.Mai invata si tu de la experimentatul George Dumitru !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.