Sport

Au platit tribut inceputului foarte slab

Dan Chiriac
1 feb 2010 589 vizualizări
United Galati - CSM Focsani 4 - 1 (2 - 0), in etapa a 14-a a Ligii intit de futsal u Mindrescu a marcat singurul gol al focsanenilor

Formatia de futsal de prima liga CSM 2007 Focsani a pierdut meciul jucat simbata dupa-amiaza la Galati. Jucatorii au avut placuta surpriza sa gaseasca o sala incalzita in adevaratul sens al cuvintului, uitind de frigul in care se antreneaza si joaca la Polivalenta din Focsani. Doua galerii inimoase au intretinut o atmosfera placuta. 25 de suporteri focsaneni au tinut piept gazdelor, incurajindu-si echipa pe tot parcursul jocului. Din pacate, toate aceste aspecte pozitive au cazut in fata inceputului foarte slab de meci al elevilor lui Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu. In minutul 2, Danut Constantin a fructificat un contraaatc al gazdelor, inscriind din 3 metri. Un minut mai tirziu, Bogan Dima, cel mai bun jucator de pe teren, a inscris pe linga portarul Bors, certat de catre antrenorul sau pentru iesirea sa din poarta. Curteanu, Ilas si Sararu au ratat ocazii mari de a reduce din handicap, in timp ce portarul Bors a avut citeva interventii foarte bune in fata jucatorilor gazda Dima si Cojoc. La pauza, oficialii focsaneni remarcau usurinta cu care s-au primit cele doua goluri. In repriza a doua, focsanenii au ratat de doua ori in situatie de trei contra unul, pentru ca acelasi Bogdan Dima sa duca scorul la 3 - 0 dupa o noua greseala a defensivei focsanene. In minutul 28, Mindrescu a spart gheata si a inscris in poarta lui Tanasila, cel care a facut un meci mare simbata. Sperantele focsanenilor aparusera din nou, dar Curteanu si Ilas au ratat ocaziile care ar fi putut aduce un final incins de partida. Cu trei minute inainte de final, Tabacaru a decis soarta meciului dupa ce a finalizat o colectiva faza de atac a gazdelor. Victoria gazdelor este meritata, dar antrenorii focsanenilor nu pot uita usurinta cu care au fost primite golurile in acest joc.


Cartonase galbene


CSM nu s-a putut baza la acest meci pe trei jucatori. Portarul Ivanciu a suferit un accident si va lipsi mai mult timp, in timp ce Sergiu Sava are la rindul sau probleme medicale. In schimb, Vali Toader a lipsit din cauza cumulului de cartonase galbene, acesta fiind suspendat. Este de remarcat si usurinta cu care doi jucatori focsaneni au primit cartonase galbene in acest joc. Sorin Popa si Curteanu au vazut galben pentru proteste, intr-un moment in care meciul era practic decis. Meciul a fost condus de Marius Mititel (Bucuresti) si Gabriel Stroe (Moreni), in timp ce rezerva, respectiv observator au fost bucurestenii Daniel Mirea si Petre Radu. Jocul de simbata a fost transmis de doua canale locale de televiziune, TV Galati si Realitatea Galati. De altfel, gazdele isi propun in acest an sa ocupe un loc intre primele patru, mai ales ca FC Deva, liderul clasamentului, s-a retras din campionat. Etapa viitoare, CSM Focsani va sta, adversara sa, Olimpic Simeria, retragindu-se din campionat. Focsanenii vor cistiga cu 3 - 0 la masa verde. Peste doua saptamini, focsanenii vor merge la Odorheiul Secuiesc, pentru ca apoi sa aiba o noua etapa libera prin retragerea celor de la Deva. Partida de la Galati a inceput cu citeva minute intirziere. Plasa uneia dintre porti era rupta, desi in aceasta sala se joaca partide de liga intii de handbal. Probabil ca problemele au aparut dupa meciul de dimineata, cind formatiile feminine Otelul si Universitatea Cluj s-au duelat. (Dan CHIRIAC)


United Galati - CSM Focsani 4 - 1 (2-0)

Spectatori: 300.

Au marcat: Constantin 2, Dima 3, 24, Tabacaru 37 - Mindrescu 28

United: Tanasila, Petrisor - Luca, Dima, Cojoc, Plesu, Ivan, Bagu, Constantin, Tabacaru, Vioreanu, Balta.

Antrenor: David Asandei

CSM Focsani: Bors - Bucataru, Sararu, Curteanu, Patrascu, P. Ioan, Mindrescu, S. Popa, Ilas, Munteanu, Argeseanu.

Antrenori: Petrache Gurguiatu, Orlando Donciu


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 16 ore, 34 minute, 16 secunde
mii de multumiri celor care ne_au ajutat sa ajungem la GALATI sa ne sustinem echipa.Odata si odata gheata se v-a sparge.Forta C.S.M.!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.