Sport

Meci cu sens unic

Dan Chiriac
30 ian 2010 784 vizualizări
Jan.Orient a urcat pe locul doi dupa victoria cu 14-3

Formatia Jan.Orient a cistigat fara emotii rejucarea partidei cu Opera Com, scor 14 - 3. Cele doua formatii s-au intilnit in prima etapa si au terminat la egalitate, 4 - 4. Numai ca Jani Oltianu, delegatul formatiei Orient, a contestat dreptul de joc al lui Stefanel Dinu. Acesta era trecut in tabelul cu lotul de jucatori la formatia Orient, dar in ultimul moment, Dinu a fost inclus in lotul celor de la Opera Com. La rejucare, meciul nu a avut istoric. A fost si un inedit duel intre antrenorii echipei de futsal de la CSM Focsani. Secundul Orlando Donciu a avut cistig de cauza in fata principalului Petrache Gurguiatu. Meciul de joi seara s-a decis din prima repriza. Dupa primele 30 de minute, Jan.Orient conducea cu 4 - 0, Marius Bodoc fiind de departe jucatorul decisiv. Imediat dupa pauza, Jan.Orient a mai marcat trei goluri si spectatorii au inteles ca nu se poate pune decit problema scorului. Cele trei goluri ale echipei invinse au fost reusite de Petrica Ioan. Acesta a marcat poate golul turneului, invingindu-l pe portarul advers direct din corner. Reusita lui Petrica Ioan a rivalizat cu cea a lui Orlando Donciu, care a marcat un alt gol spectaculos, cu un demi-voleu de la 12 metri. In urma acestui succes, cei de la Jan. Orient au urcat pe locul doi in clasament si vor juca miine derby-ul cu Foresta Brosteni. De altfel, primele patru clasate in acest moment par a fi cele mai puternice echipe din aceasta competitie. Este greu de crezut ca acestea ar putea pierde calificarea in semifinale. Miine, cu incepere de la orele 14.00, au loc partidele etapei a treia. (Dan CHIRIAC)


Programul partidelor:


14.00 Jan.Orient - Foresta Brosteni

15.15 Deep Serv - Trust LF

16.30: Unirea Odobesti - Opera Com

17.45: Steaua - Finante

19.00: Soveja - Rastoaca


CLASAMENT


1. Deep Serv 6p 23-4

2. Orient 6p 21-7

3. Steaua 6p 17-7

4.Brosteni 6p 10 - 5

5.Soveja 3p 12-13

6. Trust LF3p 6-8

7.Odobesti 0p 6-10

8. Finante 0p 5-15

9. Rastoaca 0p 4-19

10.Opera 0p 6-22


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.