Sport

Fotbalistii incep amicalele dupa cantonament

Dan Chiriac
29 ian 2010 546 vizualizări
Cele doua echipe vrincene au incheiat perioada pe pregatire centralizata efectuata la Cheia si la Tg. Neamt.

CSM Focsani a alergat sapte zile pe pantele muntilor Ciucas, in statiunea Cheia. Pregatirea realizata impreuna cu jucatorii de la futsal a fost benefica pentru jucatori, care au acumulat mult pentru returul de campionat. Intorsi acasa, focsanenii vor intra deja in focurile campionatului. Miine, echipa de futsal va juca primul meci oficial, in deplasare cu United Galati. Focsanenii pot face un meci bun si chiar obtine puncte. Scapati de grijile retrogradarii dupa retragerea echipelor din Deva si Simeria, CSM Focsani se poate gindi acum la un obiectiv chiar mai indraznet. Calificarea in primele opt si disputarea play-off-ului este la indemina. Pentru acest lucru ar fi nevoie ca CSM Focsani sa depaseasca in clasament doua formatii. Echipa de fotbal va incepe antrenamentele in formula completa luni. Miercuri, 3 februarie, si duminica, 6 februarie, focsanenii vor juca o dubla amicala cu Otelul 2 Galati. FC Panciu a stat noua zile la Tg. Neamt, in cantonamentul desfasurat sub comanda noilor antrenori Damian Bancila si Sorin Haraga. Miercuri, pancenii au jucat si primul amical al sezonului, la Bacau, cu Aerostar. FC Panciu a cistigat cu 3 - 0, dupa golurile marcate de Dobrescu, Stoian si Covaci. Vrincenii vor juca duminica, de la orele 11.00, in deplasare, cu Gloria Buzau, un nou meci de pregatire. In continuare, FC Panciu va juca amicale cu FC Botosani, pe 6 februarie, CSM Rm. Sarat, 13 februarie si o formatie de Liga a patra pe 20 februarie. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.