Sport

SMS-Sportiv

Dan Chiriac
29 ian 2010 487 vizualizări
Meciul de volei se joaca de la orele 13.00

Echipa de volei feminin CSM Focsani va disputa miine o noua partida din cadrul campionatului national. Misiunea focsanenilor este una imposibila, adversara lor urmind a fi Dinamo Bucuresti, aflata in acest moment pe primul loc in clasament. De altfel, in partida din tur, dinamovistele au cistigat cu 3 - 0, dupa un meci care nu a durat mai mult de 45 de minute. Partida a fost programata pentru simbata, de la orele 13.00. Fara Romina Coman, accidentata si fara nici un succes in campionat, elevele lui Marian Radulescu vor merge la Bucuresti pentru a nu se face de ris. Voleibalistele vor incerca sa ofere o replica cit mai buna unei formatii care isi permite sa plateasca si cite 10.000 de euro unei jucatoare pe luna. Meciul de simbata va fi condus de Cornel Ionescu - Rimnicu Sarat si Aleodor Nastac din Rimnicu Vilcea. (Dan CHIRIAC)


Victorie la Radauti


Echipa de baschet U 16 de la CSS CSM Focsani a cistigat ultima partida disputata in campionatul national. Elevii antrenorului Mihai Petrut au invins cu 78-56 pe CSS Radauti. In clasamentul final al seriei, focsanenii au terminat pe locul II. Chiar daca vor pierde toate meciurile din turneul de la Raduti, care va avea loc in luna martie, baschetbalistii au asigurata calificarea la turneul semifinal. Si juniorii U 14 vor merge la turneul semifinal. Cea mai mica formatie, cea de la U 13, a ocupat locul doi, dupa CSS Braila si va juca in faza urmatoare. Simbata, jucatorii de la U 14 si U 16 vor pleca in cantonament, la Gheorghieni. Asa cum Cheia este preferata de echipele de volei si fotbal, orasul din Harghita este ales in ultimii trei ani de formatiile de rugby si baschet. (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.