Sport

Turneu de volei la Colegiul Edmond Nicolau

Ciprian Fânaru
26 ian 2010 604 vizualizări
Triunghiularul a fost cistigat de fetele de la Economic

Pe linga activitatile cultural-artistice si educative desfasurate in cinstea zilei de 24 ianuarie la Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau", catedra de educatie fizica si sport a unitatii de invatamint a organizat la finalul saptaminii trecute un turneu de volei fete. Alaturi de echipa gazda, la acesta au participat formatiile Colegiului Economic "M. Kogalniceanu" si Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea", pregatite de profesorii antrenori Florin Eufrosie, Stanel Saragea, Ionel Ambrosie si Florin Danciu. Rezultatele meciurilor desfasurate dupa sistemul "doua seturi din trei" a adus pe prima treapta a podiumului echipa Colegiului Economic, care a invins ambele echipe in doua seturi. A fost 25 "" 10 si 25 "" 9 contra echipei de la "Valeriu D. Cotea", iar pe fetele de la "Edmond Nicolau" le-au depasit mai greu, cu scorurile de 25 "" 18 si 25 "" 20. Locul al doilea a fost cistigat de echipa gazda, care a invins cu 26 "" 24 si 25 "" 10 formatia de la "V. D. Cotea". Partidele au fost arbitrate de antrenorul Dumitru Bostanaru, cele trei echipe prestind un joc corect, cu faze spectaculoase. Premierea a fost facuta de profesorul Ionel Ambrosie, care a evocat mai intii ziua de 24 ianuarie. Fetele au primit cupe, diplome de echipa si diplome individuale. S-au facut remarcate la aceasta competitie sportivele Mihaela Cursaru si Elena Lepadatu de la "Edmond Nicolau", dar si Mihaela Pavel si Ionelia Catara de la "Economic". (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.