Sport

Propus ca sef al Politiei, Enache Manolache joaca fotbal alaturi de colegii de la Foresta Brosteni

Dan Chiriac
26 ian 2010 1293 vizualizări
Datorita programarii unor meciuri de tenis, meciurile de duminica s-au terminat la 23.30 u trei formatii au punctaj maxim dupa doua etape

Cupa Fairplay la minifotbal s-a terminat aproape de miezul noptii, dupa o programare cel putin ciudata a jocurilor din etapa a doua. Multi dintre spectatori ar fi dorit sa urmareasca jocurile din aceasta etapa, dar acest lucru a fost aproape imposibil in conditiile in care partidele s-au jucat pina la 12 noaptea, duminica. Cum frigul de afara, dar si cel din Sala Polivalenta nu te indeamna prea mult sa iesi din casa, microbistii au preferat sa se uite la televizor, mai ales ca luni dimineata trebuiau sa mearga si la munca. Chiar daca programul salii a cuprins mai multe competitii, era necesar sa se gaseasca o solutie pentru ca aceste partide sa nu se joace la ore atit de inaintate. Partidele s-au incheiat cu rezultatele scontate, exceptind poate victoria celor de la Soveja. Interesant este faptul ca runda a stat sub semnul cifrei trei, patru dintre echipele invinse marcind cite trei goluri. Steaua Teomax nu a avut probleme in fata celor de Rastoaca. Militarii au dominat jocul si s-au impus cu 7 - 3. Bomba etapei a fost furnizata de echipa din Soveja care a trecut cu 8 - 3 de Opera Com, formatie din rindurile careia fac parte Petrica Ioan, Laurentiu Muscalu, Luci Coseriu sau Petrache Gurguiatu. Deep Serv a aratat inca o data ca are cele mai mari sanse de a juca finala competitiei. Cu Ionica Serea din nou in forma maxima, Deep Serv a produs scorul etapei, 11-3, cu cei de la Finante. Foresta Brosteni a acumulat a doua victorie in aceasta intrecere si pare in carti pentru primele patru locuri care vor juca in semifinale. La echipa din Brosteni evolueaza si comisarul sef Enache Manolache de la Investigarea Fraudelor, cel care este in carti pentru a prelua functia de sef al Politiei vrincene, in cazul in care inspectorul sef Sandel Doaga va fi "fortat" sa se pensioneze. Ultimul meci din aceasta runda a inceput dupa orele 22.00. Jan.Orient, echipa din rindurile careia fac parte Alin Trasculescu sau Fane Chelmus, a trecut cu 7 - 4 de Vointa Odobesti. Cu toate acestea, liderul PD-L nu a jucat in primele doua meciuri ale echipei sale fiind plecat mai mult la Bucuresti. Dupa aceasta runda, trei echipe au punctaj maxim. Deep Serv, Foresta Brosteni si Steaua Teomax par a fi echipele cele mai puternice din acest turneu. Orient are la rindul sau sansa sa acumuleze sase puncte daca va cistiga meciul cu Opera Com, care a fost reprogramat dupa ce una dintre echipe a folosit un jucator care nu era trecut pe tabel. Partidele rundei a treia vor avea loc duminica. Microbistii spera ca de aceasta data partidele sa fie programate la ore normale. Organizatorii au decis ca partida dintre Opera si Jan. Orient, rejucare din prima etapa, sa aiba loc joi, de la orele 19.00, la Sala Polivalenta. (Dan CHIRIAC)


Rezultatele etapei a doua:


Vointa Rastoaca "" Steaua Teomax 3 - 7

Opera Com "" Soveja 3 - 8

Finante "" Vointa Deep Serv 3 - 11

Trust LF "" Foresta Brosteni 3 - 6

Jan Orient "" Unirea Odobesti 4 - 7


CLASAMENT


1. Deep Serv 6p 23-4

2. Steaua 6p 17-7

3.Brosteni 6p 10 - 5

4. Orient 3p 7-4

5.Soveja 3p 12-13

6. Trust LF3p 6-8

7.Odobesti 0p 6-10

8.Opera 0p 3-8

9.Finante 0p 5-15

10.Rastoaca 0p 4-19


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.