Sport

SMS sportiv

Ciprian Fânaru
23 ian 2010 716 vizualizări
Cantonament la Galaciuc pentru juniorii de la AS FC Unirea

In perioada 30 ianuarie "" 8 februarie 50 de copii de la clubul AS FC Unirea Focsani "" antrenor Nicolae Petrea vor merge in cantonament la Galaciuc. Jucatorii sint juniori A, B, C si D, nascuti intre anii 1991 si 1999. Se studiaza posibilitatea sa joace si citeva meciuri amicale, printre posibilii adversari fiind posbil sa se numere si echipa din Odobesti, formatie pe care Petrea o antreneaza de asemenea. (C. F.)

Sistem nou de incalzire la Polivalenta

Seful Directiei pentru Sport, Daniel Gongu, s-a intilnit zilele trecute in Capitala cu Carmencita Constantin, reprezentanta Institutului de Studii si Proiectari Energetice (ISPE). In urma intrevederii celor doi, s-a stabilit semnarea unui parteneriat in scopul refacerii sistemului de incalzire al Salii Polivalente din Focsani. Lucrarile nu vor demara insa imediat, deoarece sint mai intii necesare studiul de fezabilitate si o serie de verificari care sa ateste ca structura de rezistenta va suporta transformarile implementarii noului sistem. Deocamdata este cert ca lucrarile se vor efectua anul acesta, utilizindu-se fonduri de la UE. (C. F.)

Etapa de judet la judo

Sala de atletism a Clubului Sportiv Unirea Focsani gazduieste la acest final de saptamina etapa judeteana a Campionatului Judetean de judo U17, masculin si feminin. Se vor infrunta cu aceasta ocazie pe tatami judoka legitimati la sectiile de profil ale cluburilor LPS - CSM Focsani, CS Unirea Focsani si CSS Adjud. Pentru cadetii care se confrunta azi pentru un loc pe podium, miza este calificarea la etapa zonala a "nationalelor". Aceasta este programata sa se desfasoare in orasul Gura Humorului, la jumatatea lunii februarie. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.