Sport

Sala de box va fi inaugurata saptamina viitoare

Dan Chiriac
23 ian 2010 767 vizualizări
Sala de box din cadrul Complexului Sportiv Sud va fi inaugurata in cursul saptaminii viitoare. In ultimele luni, directorul CS Unirea Focsani a lucrat din plin la refacerea salii de box, acolo unde alte reparatii fusesera facute in anul 2005

Petrea Vilcu va inaugura sala de box alaturi de cei trei antrenori de la sectia de box, Victor Lupu, Nicolae Scutaru si Mihai Ichim. Investitia facuta in sala de box este de citeva mii de lei. La manifestari vor fi invitati oameni de sport, printre care si directorul Directiei pentru Sport Vrancea, Daniel Gongu, dar si prefectul Ion Oprea, cel care a practicat boxul in tinerete. CS Unirea Focsani inaugureaza acest obectiv, dupa ce la finalul anului trecut a fost dat in folosinta si un patinoar. "Intre timp am terminat si terenul sintetic care a fost construit in vecinatatea patinoarului. Acesta nu este functionabil in acest moment pentru ca am scos mocheta pentru a nu fi afectata de conditiile meteo. Cind vremea o va permite, acest teren va putea fi folosit", ne-a spus Petrea Vilcu, directorul CS Unirea Focsani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 12 ore, 39 minute
Exceptional Valcu asta.... daca ar fi inca unul ca el care sa se ocupe si de echipa de fotbal,ar fi perfect . Bravo Gelutule !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.