Sport

Madalina Lupu s-a oprit in semifinale

Dan Chiriac
23 ian 2010 1052 vizualizări
Finala Focsani Open le va opune pe Oana Ionescu si Sabina Lupu

Madalina Lupu nu a reusit sa se califce in finala celei de-a doua editii a turneului de tenis "Focsani Open 2010". Turneul are loc in aceste zile la Galati. Semifinalele turneului feminin de tenis disputat in sala ICMRS Galati le-a adus calificarea in ultimul act Oanei Ionescu si Sabinei Lupu. Oana Ionescu a trecut cu 7-5, 6- 4 de Madalina Lupu. Desi Lupu a inceput foarte bine meciul conducind cu 5-1, la acest scor, focsaneanca si-a pierdut concentrarea permitindu-i adversarei sa rastoarne spectaculos rezultatul din primul set. In setul doi, Lupu a realizat break-ul si a condus cu 4 "" 3, a servit bine pentru 5-3, dar, dupa un joc al avantajelor , si-a pierdut serviciul. Ionescu a cistigat apoi ultimele jocuri ale meciului si a egalat la 2 situatia meciurilor directe cu jucatoarea din Focsani. In cealalta semifinala, Sabina Lupu (1) "" cistigatoarea de anul trecut a trofeului, a avut de luptat nu numai cu Patricia Tig(3)- proaspata campioana nationala U16 dar si cu parintii acesteia, care au intervenit prea mult, comentind unele decizii de arbitraj. A fost un meci de 3 seturi, 6 "" 1, 3 "" 6, 6 "" 1. Meciurile s-au jucat intr-o sala unde frigul a fost la ordinea zilei, fetele fiind nevoite sa joace in pantaloni. In aceste conditii, iubitorii tenisului din Focsani spera ca editia a treia sa se joace la Focsani, pe terenurile din Sud, in sezonul cald. Finala turneului a avut loc aseara si le-a opus pe Sabina Lupu si Oana Ionescu. Azi, in patru sali din Focsani va incepe o noua editie a Cupei Unirii la tenis. Competitia este rezervata copiilor intre 12 si 16 ani, la masculin si feminin. Partidele au loc la Scoala Ioan Basgan, Colegiul Economic, Sala de sport Gugesti si Sala Polivalenta. La Polivalenta, meciurile se joaca dimineata, dar si dupa-amiaza, dupa partidele de volei. (Dan CHIRIAC)

Programul turneului "Focsani Open":

Tur Preliminar

Raluca Nita - Suzana Sava 4 - 6, 7- 6, 6 - 3

Turul 1:

Oana Ionescu (cap de serie 4) - Mihaela Lungu 6 - 0, 6 -0

Sabina Lupu (1) - Beatrice Paduraru 6-0, 6-1

Patricia Tig (3) - Raluca Pavel 6 - 0, 6- 1

Madalina Lupu (2) - Raluca Nita 7-6, 6-1

Semifinale

Ionescu - Madalina Lupu 7 - 5, 6-4

Sabina Lupu - Tig 6 - 1, 3- 6, 6 - 1

Finala s-a jucat aseara






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.