Sport

Voleibaistele vor sa se trateze de infringeri cu Medicina Tg. Mures

Ciprian Fânaru
23 ian 2010 584 vizualizări
CSM 2007 Focsani - Medicina Tg. Mures, azi de la ora 12.00, in etapa a XIV-a a Diviziei A1 la volei feminin u maratonul voleibalistic continua duminica, atunci cind focsanencele vor disputa restanta cu Tomis Constanta

Echipa de volei de prima liga CSM 2007 Focsani joaca astazi cel de-al doilea meci pe propriul teren din acest an, in compania celor de la Medicina Tg. Mures. Partida a capatat valente de confruntare decisiva, mai ales daca tinem cont de infringerea neasteptata suferita in urma cu doua etape in fata contracandidatei la retrogradare IOR Bucuresti. Ultima pozitie in clasament ocupata in acest moment de gruparea vrinceana face ca jocul de astazi de la Polivalenta sa se transforme intr-unul de "totul sau nimic". O victorie le este mai mult decit necesara elevelor lui Marian Radulescu, care sint lanterna rosie, cu doar 12 puncte acumulate si nici un succes in prima divizie. O infringere ar complica aproape iremediabil situatia si asa nu foarte fericita a trupei vrincene si ar indeparta mult obiectivul raminerii in primul esalon. Oponentele din Ardeal sint pe pozitia a saptea in ierarhie, una care le confera deja o siguranta si le scuteste de emotiile luptei pentru salvare. Chiar daca reusesc sau nu sa puna mina pe punctele puse in joc, focsanencelor nu le-ar conveni ca meciul dintre CSM Sibiu si IOR Bucuresti sa fie adjudecat de nici una dintre competitoare, care s-ar distanta in clasament. Sa speram ca problemele cu incalzirea salii nu vor afecta disputarea jocului si sportivele CSM-ului vor sparga in sfirsit gheata, obtinind primul succes al sezonului. Federatia Romana de Volei l-a desemnat ca observator la aceasta partida pe Francisc Szilagyi.


Misiune imposibila impotriva Constantei


CSM 2007 Focsani joaca duminica cel de-al doilea meci in 48 de ore contra ocupantei locului al patrulea, VC 2004 Tomis Constanta. Intilnirea este de fapt o restanta care ar fi trebuit initial sa aiba loc acum o luna, in cadrul etapei a XI-a a primei divizii de volei feminin, dar a fost aminata din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Adversarele de duminica nici nu concep sa nu se impuna pe terenul ultimei clasate si sa cistige punctele care le-ar mentine in apropierea podiumului. Tomis Constanta a reusit in aceasta toamna un sir impresionant de victorii, printre "victime" numarindu-se chiar campioana en-titre Metal Galati si redutabila Dinamo Bucuresti. Runda precedenta a consemnat un nou succes al formatiei dobrogene, care a invins fara drept de apel pe teren propriu pe CSM Sibiu, scor 3 "" 0. Staff-ul tehnic si jucatoarele Focsaniului asteapa cit mai multi spectatori la meciul care se va juca de ziua Unirii, care sa sustina echipa la dificilul test contra unei formatii care s-a aflat la un moment si in fotoliul de lider al campionatului national si care este calificata in sferturile de finala ale Cupei CEV. Partida va incepe de asemenea la ora 12.00. Ramine de vazut daca efortul de a sustine doua partide in doua zile consecutive nu le va slei de puteri pe jucatoarele vrincene, mai ales ca acestea nu vor beneficia de aportul unor colege accidentate. (Ciprian FANARU)


Meciurile etapei a XIV-a:

SCMU Craiova "" Stiinta Bacau

Penicilina Iasi "" Tomis Constanta

CSM Sibiu "" IOR Bucuresti

Metal Galati "" Unic Piatra Neamt

CSM Focsani "" Medicina Tg. Mures

U Cluj "" Dinamo Bucuresti


Clasamentul Diviziei A1:

1 . Dinamo Bucuresti "" 25 pct.

2 . Metal Galati "" 24

3 . Stiinta Bacau "" 23

4 . Tomis Constanta "" 22

5 . Penicilina Iasi "" 21

6 . SCMU Craiova "" 20

7 . Medicina Tg. Mures - 19

8 . Unic Piatra Neamt "" 17

9 . "U" Cluj "" 15

10 . IOR Bucuresti "" 15

11 . CSM Sibiu "" 15

12 . CSM 2007 Focsani "" 12








În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.