Sport

Mesaje anti-Becali pe magazinul Milcovul

Dan Chiriac
22 ian 2010 838 vizualizări
Suporterii stelisti din Focsani nu-l iarta pe finantatorul Gigi Becali pentru toate greselile pe care le-a facut in fruntea celei mai titrate echipe din Romania.

Acestia nu pot uita ca Becali a alungat lumea de pe stadion, iar la ultimul meci din Europa League, cel cu Tweente, in tribune s-au aflat doar 300 de spectatori, recordul negativ de asistenta din istoria Stelei. Suporterii stelisti din oras au afisat un nou mesaj de protest pe peretii magazinului Milcovul. "Becali-pleaca!", este mesajul cel mai des auzit in ultima jumatate de an in Romania. Suporterii stelisti din Vrancea nu sint la primul mesaj de acest fel afisat in diferite locatii. In toamna, microbistii din Adjud au postat un banner anti-Becali la intrarea in judet dinspre Bacau, dar s-au fotografiat cu acesta si in fata Casei de Cultura din oras. Nici suporterii din Focsani nu sint la primul protest, mesaje anti Becali fiind postate la intrarea in oras dinspre Bucuresti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.