Sport

Echipa de handbal a preferat amicale in locul cantonamentului

Dan Chiriac
22 ian 2010 473 vizualizări
Handbalistii de la CSM au jucat o dubla amicala cu CSU Suceava, pierzind ambele meciuri

Directorul clubului CSM 2007 Focsani a tinut sa precizeze ieri ca echipa de handbal a fost invitata sa participe la un cantonament la munte, dar aceasta a preferat dubla amicala cu CSU Suceava. "Am vorbit cu domnul Tucan si le-am transmis ca am discutat la Cheia si le sint oferite conditiile necesare pentru efectuarea unui cantonament. Numai ca antrenorul handbalistilor mi-a transmis ca nu poate merge la Cheia in aceasta perioada pentru ca are de disputat o dubla partida de pregatire cu formatia de prima liga din Suceava. Am fost noi, cu echipa de volei, acolo, acum e fotbalul, e normal sa fi mers si handbalul", a tinut sa precizeze Marian Radulescu. Lucian Tucan a disputat cu echipa de handbal o dubla amicala cu CSU Suceava, pierzind ambele partide cu 31 - 21 si 30 - 24. Dubla amicala a fost foarte utila pentru echipa focsaneana, care a inteles cu adevarat ce inseamna handbalul de performanta. Echipa din Suceava primeste bani de la toate institutiile abilitate din judet, respectiv Consiliul Local si Consiliul Judetean. Sucevenii au un buget de cupe europene si fac antrenamente de doua ori pe zi, fata de CSM, care se pregateste de doua ori pe saptamina! Glumind putin, antrenorul Lucian Tucan le spunea sucevenilor iniante de meci sa nu traga prea tare de tricourilor jucatorilor de la CSM pentru ca acela este singurul rind de echipament care poate fi folosit la jocuri. Ramine de vazut ce se va intimpla in continuare cu handbalistii, care asteapta la rindul lor salariile restante, dar si partidele din campionat, unde vor incerca sa ajunga din nou pe locul doi, pozitie pe care au ocupat-o in ultimele doua sezoane. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.