Sport

Vrancea merge pe mina Nasului la alegerile FRF

Ciprian Fânaru
21 ian 2010 606 vizualizări
Printre vrincenii care vor vota la alegeri se numara sefii de la AJF, CSM Focsani si FC Panciu

Asa cum a decis Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, Adunarea Generala Ordinara a FRF in cadrul careia se vor organiza alegeri pentru desemnarea presedintelui, va avea loc luni, 25 ianuarie. La adunarea programata luni dimineata, de la ora 11.00, la Casa Fotbalului, in sala "Nicolae Dobrin", vor merge si reprezentantii cu drept de vot ai fotbalului vrincean. Este vorba de Stan Gheorghiu, presedintele AJF Vrancea, si cei doi presedinti ai cluburilor vrincene de Liga a a treia CSM Focsani si FC Panciu, Dan Dumitru si Florin Stoica. Tinind cont ca vor avea de ales intre doi candidati, optiunea conducatorilor vrinceni este una previzibila. Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Vrancea este adeptul continuitatii si se pare ca va merge si de data aceasta pe mina actualului sef de la Casa Fotbalului. "In principiu, il sutin pe presedintele Mircea Sandu, asteptam sa vedem ce program ne va expune in acel moment", ne-a declarat Stan Gheorghiu, presedintele AJF. Acesta a devenit sef peste fotbalul vrincean aproximativ in aceeasi perioada cu boss-ul FRF, mai exact de la inceputul anilor "â„¢90. "Votul este secret. Ce pot sa spun, nu avem de data aceasta decit o singura varianta", ne-a spus si Dan Dumitru, presedintele sectiei de fotbal de la CSM Focsani, care sugereaza ca Sandu are contracandidat doar pe hirtie. Presedintele clubului FC Panciu, Florin Stoica, nu a dorit sa specifice numele celui care va fi sustinut de gruparea vrinceana la alegerile de la FRF. Fostul international Gica Popescu, care a pierdut la scrutinul din 2005 in fata lui Mircea Sandu, a anuntat la inceputul acestei luni ca nu candideaza, lasindu-i astfel cale libera "Nasului" catre un nou mandat. Singurul contracandidat al acestuia se numeste Constantin Iacov, fost conducator la clubul FC National. "Daca oamenii din fotbal care merg la vot pe 25 vor sa se schimbe ceva, sa boicoteze alegerile!", a spus Gica Popescu, adaugind ca nu intentioneaza sa-l sustina pe nici unul dintre contracandidatii lui Mircea Sandu, despre care a spus ca sint ca si "inexistenti". Parere care este de altfel impartasita de majoritatea celor din lumea fotbalului romanesc. Iacov a fost chiar ironizat recent de seful FRF, care i-a propus acestuia un post de paznic al portii Casei Fotbalului. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.