Sport

Handbalul de clasa face escala la Focsani

Ciprian Fânaru
19 ian 2010 483 vizualizări
CSM 2007 Focsani - Universitatea Bucovina Suceava, azi de la ora 12.00, in Sala Polivalenta, in cel de-al doilea amical al iernii

Echipa de handbal masculin CSM 2007 Focsani joaca azi primul meci pe propriul teren din acest an. Adversarul este unul de calibru, ocupanta pozitiei a sasea in clasamentul Ligii Nationale, Universitatea Bucovina Suceava. Partida de pregatire reprezinta atractia startului de an, daca tinem cont ca formatia focsaneana da piept in mod regulat in campionatul Diviziei A doar cu echipa secunda a bucovinenilor. Spectatorii focsaneni care vor veni sa-si vada pe viu favoritii au numai de cistigat daca asista la intilnire. Chiar daca elevii lui Lucian Tucan au sanse pur teoretice sa se impuna in fata puternicului oponent care activeaza in prima liga si este deja obisnuit cu participarea in cupele europene, jocul va fi cu siguranta caracterizat de spectaculozitate. Formatia pregatita de fostul international Leonard Bibirig face deplasarea la Constanta, pentru o serie de jocuri de verificare contra campionilor de la HCM, intilnirea de la Polivalenta fiind o escala asteptata de publicul iubitor de handbal. Amicalul contra sucevenilor poate fi considerat revansa la meciul jucat simbata intre cele doua echipe. Atunci, vrincenii s-au descurcat bine, au condus chiar la un moment dat pe tabela si au tinut aproape de adversari si in scurta repriza a treia, jucata la cererea celor de la CSM 2007, scorul final fiind de 31 "" 21. Pentru handbalistii focsaneni, primul meci oficial din 2010 este programat pe 7 februarie, cind vor intilni in deplasare pe LPS Piatra Neamt, in cadrul etapei a XI-a. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.