Sport

Caldura se lasa asteptata in Polivalenta

Ciprian Fânaru
18 ian 2010 383 vizualizări
Frigul va mai continua sa reprezinte un impediment in desfasurarea competitiilor sportive din Sala Polivalenta focsaneana, cel putin in perioada urmatoare.

Dupa ce la finalul saptaminii trecute temperaturile scazute au dat batai de cap fotbalistilor si spectatorilor care au asistat la "Cupa Fair-play", intrecere de old-boys, problema a fost repusa pe tapet. Conducerea Directiei Judetene de Sport (DJS), cea care administreaza sala, a ajuns la finalul anului trecut la concluzia ca sistemul centralizat nu face fata si a decis sa o reabiliteze prin montarea unui sistem de ventilatie. Din cauza unor probleme de sanatate, discutia pe care directorul DJS Vrancea, Daniel Gongu, trebuia sa o aiba cu Carmencita Constantin, reprezentanta Institutului de Studii si Proiectii Energetice, s-a aminat. Cel mai probabil, intrevederea va avea totusi loc in aceasta saptamina. Proiectul are costuri de 800.000 de euro, dar daca va fi introdus in programul "Casa Verde", va solicita DJS cu doar doua procente din cheltuielile totale. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.