Sport

Marius Bodoc a vrut sa se lase de fotbal

Cristi Irimia
29 sep 2005 779 vizualizări
Jucatorul Energiei Vulturu se va insura pe 8 octombrie, la Dumitresti

Invitat luni seara la "Lumea Sportului", pe Diplomatic TV, fundasul Energiei Vulturu, Marius Bodoc, a marturisit ca a vrut sa renunte la sportul-rege in vara acestu an, dupa desfiintarea Unirii 2002 Focsani. "Nu mai eram atras de fenomen, ma gindisem deja sa-mi fac echipa de Divizia D la Dumitresti, unde as fi ocupat si un post de profesor de sport. Pina la urma, datorita domnilor Dan Dumitru si Aurel Pastia am revenit la echipa, iar acum sper sa recuperez handicapul fizic pe care il am, avind in vedere faptul ca am pierdut din pregatirea de vara", a precizat Bodoc.

Fotbalistul Energiei a anuntat ca se va insura pe 8 octombrie: "Nunta va fi la Dumitresti, iar viitoarea mea sotie este profesoara acolo. Nu ne vom muta in Focsani, iar eu voi continua sa fac naveta pina cind clubul imi va da o locuinta. De altfel, am incredere in Dan Dumitru, care mi-a promis ca va rezolva aceasta problema cu care ma confrunt, eu facind naveta in fiecare zi la Dumitresti".

Cit priveste parcursul in campionat, Bodoc considera ca echipa poate mai mult si ca Energia ar fi meritat un egal atit cu Poli Iasi II (1 - 2), cit si cu Willy Bacau (0 - 1). "Ma uit la podiumul Diviziei C si nu cred ca va mai fi acelasi mult timp", a pronosticat jucatorul, cu referire la faptul ca echipa vrinceana ar putea urca 2 - 3 pozitii in ierarhie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.