Sport

Primul amical in 2010 a fost pierdut

Dan Chiriac
18 ian 2010 423 vizualizări
Bucovina Suceava - CSM Focsani 31 - 21

Handbalistii de la CSM 2007 Focsani au pierdut primul amical din 2010. Intr-o partida amicala care a avut loc la Suceava, focsanenii au pierdut cu scorul de 31 la 21, meciul cu o echipa care in 2009 a jucat in cupele europene. Dupa cum relateaza site-ul «suceavasport», meciul a fost la discretia jucatorilor lui Leonard Bibirig, oaspetii reusind sa ofere o replica buna doar in primul sfert de ora, cind scorul a fost 6 - 6. Sucevenii s-au desprins apoi, 10-8 in minutul 20 si 14-11 la pauza. Repriza a doua le-a apartinut tot sucevenilor, 17-11 in minutul 34 pentru ca in minutul 46, CS Universitatea sa aiba un avans de 11 goluri, 26-15. Scor final 31-21, dar portarul sucevean a aparat patru aruncari de la sapte metri ale echipei lui Lucian Tucan. Dupa cele 60 de minute regulamentare, antrenorii ambelor echipe au decis sa mai joace o repriza suplimentara de 10 minute, care a fost cistigata cu 5-4 de suceveni. Bucovina Suceava este deja una dintre formatiile de top in handbalul romanesc, anul trecut reusind sa joace finala Challenge Cup, pierduta in fata unei alte echipe romanesti, HCM Resita. Marti, sucevenii vor face o escala in drumul lor catre Constanta (unde vor juca trei amicale cu campionii de la HCM) si vor disputa inca un meci amical cu CSM 2007, la Focsani. Focsanenii se pregatesc pentru al doilea tur al campionatului Diviziei A, care se reia pe 7 februarie. (Dan cHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.