Sport

CSM Focsani a plecat in cantonament la Cheia

Dan Chiriac
18 ian 2010 647 vizualizări
Toader si Bucataru ar fi putut fi suspendati daca nu se prezentau la cantonament

Echipele de futsal si fotbal de la CSM Focsani au plecat ieri in cantonament. Jucatorii de la iarba au facut simbata dimineata o ultima miscare inainte de plecarea la Cheia. Alaturi de ceilalti jucatori s-au aflat si fotbalistii de la sala, dar si Adrian Toma, reintors de la Bucuresti. Acesta a absolvit saptamina trecuta Scoala de Antrenori si poate fi numit acum antrenor cu acte in regula. De la sedinta de pregatire au lipsit insa Valentin Toader si Octavian Bucataru, jucatorii doriti de FC Panciu. Acestia au discutat simbata dimineata cu directorul clubului, Marian Radulescu, plecarea de la echipa. "Mi-au transmis dorinta de a pleca, dar eu nu pot lua decizii de unul singur. Voi discuta in Comitetul Director problema celor doi", ne-a spus Marian Radulescu. Dan Dumitru, presedintele sectiei de fotbal, dezvaluie insa ca FC Panciu ar trebui sa-i achite suma de 20.000 de euro in cazul in care ar primi dezlegarea jucatorilor. "E drept ca nu am drept de semnatura, dar eu cind am cedat jucatorii de la CSM Focsani la CSM 2007 Focsani am pus in dreptul fiecaruia dintre cei doi jucatori o clauza de 10.000 de euro in cazul unui transfer. Toader si Bucataru nu sint transferabili pentru nici o suma de bani si daca nu vor ajunge in cantonamentul de la Cheia vor fi suspendati, luni dimineata", ne-a spus Dan Dumitru. Jucatorii focsaneni au plecat ieri si s-au cazat la hotelul "Royal", acolo unde au stat si anul trecut. Dupa-amiaza, cei trei antrenori, Petrache Gurguiatu, Orlando Donciu si Aurel Pastia, au studiat traseele din zona pentru ca azi sa inceapa antrenamentele la munte. Echipa de futsal va juca si doua partide de verificare in timpul stagiului de la Cheia. Mai intii va fi un amical cu Design Brasov. Al doilea amical al echipei de futsal urmeaza sa aiba loc la intoarcerea spre casa, cu cei de la Sf. Gheorghe sau de la Tg. Secuiesc. Jucatorii care au urcat la Cheia se vor pregati pentru returul Ligii intii de futsal, dar si pentru Liga a treia de fotbal. Campionatul de fotbal va incepe cu o luna mai tirziu decit cel de futsal, astfel incit jucatorii care evolueaza la ambele echipe vor face pregatirea la sala. In cele din urma, atit Toader, cit si Bucataru au urcat in microbuz si au plecat in cantonament de la Cheia. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 14 ore, 56 minute, 56 secunde
ce dracu se tot tine atat sa nu plece bucataru....ocupa locul unui pusti mai tanar...oricum alearga in sila...e vai de capul lui...inainte mai dadea o pasa mai proteja o minge...dar de vreu an nu mai citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.