Sport

SMS Sportiv

Dan Chiriac
14 ian 2010 599 vizualizări
Primul antrenament efectiv si la iarba

Echipa de fotbal CSM Focsani va efectua azi primul antrenament si la iarba. Jucatorii care nu evolueaza si la sala vor face prima alergare la Stadionul "Milcovul". Printre acestia se vor afla Viorel Craciun, Adrian Toma, Ionut Botezatu, Robert Radu, Sorin Mindrescu, Liviu Dumitriu, dar si juniorii promovati in acest an la echipa mare. Problemele financiare ridicate de catre jucatorii care joaca si la sala vor fi readuse in atentie si de catre cei de la iarba. Fotbalistii au amenintat ca nu vor merge in cantonamentul de la Cheia daca nu vor primi banii restanti. Azi, jucatorii de la iarba se vor intilni pentru prima data cu tehnicianul Aurel Pastia. Prima miuta din acest an este tot sub semnul intrebarii, fotbalistii gindindu- se foarte mult ca au buzunarele goale. (Dan CHIRIAC)

Aseara a avut loc tragerea la sorti la Cupa "Fair- Play"

Aseara, la Sala Polivalenta din Focsani a avut loc tragerea la sorti Cupei "Fairplay" la minifotbal. Turneul va debuta duminica 17 ianuarie 2010. La intrecere vor lua parte echipele Vointa Deep Serv, Steaua Teomax, Jan.Orient, Soveja, Rastoaca, Trust LF, Opera Com, Unirea Odobesti, Foresta Brosteni, Finante. Tragerea la sorti a stabilit aseara programul celor noua etape care vor stabili echipele care se vor califica in semifinale. Aseara s-a stabilit totodata ca primele patru formatii la finalul jocurilor din grupa vor juca in penultimul act dupa sistemul 1- 4, 2 - 3. Invingatoarele din semifinale vor juca finala. S-a convenit ca la aceasta competitie pot participa doar jucatorii care au peste 35 de ani. Toti participantii la turneu trebuie sa aiba domiciliul in judet. (Dan CHIRIAC)


Sefii de AJF-uri s-au intrunit la Brasov


Toti sefii de Asociatii Judetene de Fotbal din tara au luat parte ieri la consfatuirea care a avut loc la Brasov. Printre participanti s-au aflat si presedintele AJF Vrancea, Stan Gheorghiu, care s-a intilnit la Hotelul "Aro Palace" cu colegii sai din tara. S-au discutat probleme legate de fotbalul romanesc, dar si despre apropiatele alegeri care vor avea loc la Federatia Romana de Fotbal, pentru alegerea presedintelui. Unii dintre cei care au luat parte la activitatea de la Brasov sint proaspeti numiti in functie, in urma alegerilor care au avut loc la finalul anului trecut. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.