Sport

Stan Gheorghiu a omologat stadionul Letea

Dan Chiriac
13 ian 2010 533 vizualizări
Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea a omologat luni stadionul Letea din municipiul Bacau.

Aceasta arena a organizat in sezoanele anterioare meciuri din Liga a treia sau din cadrul campionatului national de juniori. Numai ca cei de la Federatia Romana de Fotbal au considerat ca ultima omologare a terenului, facuta in urma cu citiva zeci de ani, nu mai este de actualitate. "Arena a fost omologata pentru meciurile de juniori republicani din returul acestui campionat. In ciuda faptului ca la Bacau a plouat torential, comisia formata a tinut cont de toate conditiile riguroase impuse de cei de la Federatia Romana de Fotbal", ne-a spus presedintele AJF Vrancea, Stan Gheorghiu. Federatia Romana de Fotbal a cerut ca mai multe stadioane din tara sa fie reomologate, dupa problemele aparute cu portile pe mai multe arene din tara. Omologarea terenului Letea trebuia facuta in luna decembrie, dar din cauza zapezilor cazute, cei de la FRF au decis sa amine aceasta activitatea pina dupa sarbatori. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.