Sport

Esec neasteptat pentru echipa din Vidra

Ciprian Fânaru
12 ian 2010 553 vizualizări
u Foresta Vidra - Naruja 4 - 5, in etapa a 3-a a turneului de sala

Campionatul de minifotbal gazduit de sala de sport din Vidra a consemnat duminica seara prima mare surpriza a acestei editii. De fapt, toate partidele au avut un grad poate neasteptat de spectaculozitate, jucatorii intrecindu-se in goluri care de care mai frumoase. Ultimul meci al serii a pus fata in fata echipele din Vidra si Naruja, care au oferit spectatorilor un spectacol agreabil. Scorul a fost deschis de echipa gazda, care apoi a avut o evolutie de nerecunoscut, presarata cu multe ratari. Pina la pauza, cei din Naruja s-au distantat la 3 -1, conducind apoi si cu 4 -1. Beneficiind si de aportul unor jucatori care activeaza in liga judeteana, vidrenii au marcat in actul secund de trei ori, ducind scorul la 4 "" 4, spre bucuria entuziastilor sai sustinatori. Semnalul spargerii ghinionului a fost dat de golul incredibil inscris de Ciobotaru, reusit din propria jumatate de teren. Profitind de atacurile gazdelor din final, Naruja a dat lovitura in ultimul minut, cistigind in extremis cu 5 "" 4 si oferind surpriza competitiei. Un alt punct de interes al partidei a fost duelul dintre Ion Micu, fiul primarului din localitate, si unii dintre componentii echipei din Naruja, alaturi de care acesta a jucat in turul campionatului din Liga a patra. Sarabanda de goluri a caracterizat si precedenta intilnire, cistigata cu scorul de 9 "" 4 de formatia din Poiana (comuna Vrincioaia) contra celor din Tulnici. Partidele au fost arbitrate de Florin Tudosa. Urmatoarea etapa a Memorialului "Ioan Soare", cea cu numarul patru, are loc la finalul acestei saptamini. (Ciprian FANARU)

Rezultate etapa a 3-a

Val Stef "" Pompieri 5 "" 0

Bolotesti "" Tichiris 5 "" 1

Cucuieti "" Paltin 3 "" 3

Poiana "" Tulnici 9 "" 4

Foresta Vidra "" Naruja 4 "" 5


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.