Sport

Ciobotaru da probe la revelatia Ligii a doua

Ciprian Fânaru
9 ian 2010 579 vizualizări
Fotbalistul vrincean a fost ochit de scouterii clubului Victoria Branesti si se va prezenta la reunirea lotului ilfovenilor

Jucatorul formatiei de liga a patra Unirea Bolotesti este aproape de cea mai importanta realizare din cariera de jucator. Saltul cel mare poate deveni realitate in perioada imediat urmatoare, cea de mercato. Fotbalistul format la LPS Bacau a fost monitorizat anul trecut de liderul-surpriza din Liga a doua si contactat apoi pentru a sustine probe de joc. Victoria Branesti, echipa care la finalul turului ocupa fotoliul de lider in prima serie a esalonului secund, a fost revelatia acestei editii de campionat. Ilfovenii, nou promovati in liga a doua, nu au fost luati in serios de adversari si s-au instalat in fruntea clasamentului, desi nu au vedete in lot. "Sint asteptat la inceputul saptaminii viitoare la reunirea lotului celor de la Branesti. Formatia se reuneste marti, atunci cind voi ajunge si eu acolo, dar cel mai probabil primul antrenament sub comanda lui Ilie Stan il voi efectua miercuri. Programul echipei nu-l cunosc in detaliu, cred ca ne vom pregati in tara in cadrul primului cantonament. Voi da probe si sper sa reusesc sa ramin la echipa", ne-a spus Florin Ciobotaru, unul dintre cei mai valorosi atacanti ai fotbalului judetean din Vrancea. Daca va convinge staff-ul gruparii ilfovene ca merita pastrat in lot, vrinceanul de 24 de ani va fi coleg cu panceanul Stelian Isac, fost jucator in prima divizie la FCM Bacau. Celalalt jucator mai cunoscut al alb-rosiilor este Augustin Chirita. Chiar daca "sondeaza" dupa talente in ligile inferioare, Victoria Branesti vrea sa se intareasca si cu fotbalisti de la oponentii din cea de-a doua divizie. Pus pe lista de transferari de Tricolorul Breaza, Andrei Vasilescu a stirnit interesul antrenorului Ilie Stan. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.