Sport

Judoka, locul 12 in tara

Dan Chiriac
29 dec 2009 799 vizualizări
Echipa de judo CSM 2007 LPS Focsani s-a clasat pe locul 12 in ierarhia finala a anului 2009, alcatuita de Federatia Romana de Judo.

Clasamentul a fost alcatuit in baza rezultatelor acumulate la Campionatul Mondial, Campionatul European, Cupa Mondiala, Campionatul Balcanic si campionatele nationale. Echipa focsaneana, pregatita de antrenorii Stanica Grosu, Marinel Palade, Dumitru Zisu, Aurel Cazacu si Iulian Surla, a adunat la final de an 124,5 puncte. Judoka din Focsani au obtinut puncte la Campionatul Balcanic U 20, feminin, Campionatul national de seniori Ne Waza, kata, feminin si masculin, Campionatul national U 23 Ne Waza, masculin si feminin, Campionatul national U 20, Ne Waza, feminin, Campionatul national U 17, Ne Waza, mixt, Campionatul national U 15 Ne Waza, masculin si feminin. Judo din Vrancea incheie astfel un nou an de succes. "A fost un an bun, dar daca erau banii sa mergem la echipe senioare in Liga intii, ieseam pe primele cinci locuri in tara. Speram ca in 2010 sa fie un an mai bun si cu banii sa urcam si mai sus. La licee am reusit sa luam parte la toate intrecerile, dar la CSM 2007 au fost probleme cu banii", ne-a spus antrenorul Stanica Grosu. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.