Sport

Catonament prelungit pentru judoka focsaneni

Ciprian Fânaru
24 dec 2009 769 vizualizări
Sportivii sectiei de judo de la LPS - CSS Focsani se pregatesc in continuare la munte.

Acestia au facut deplasarea la Gura Humorului inca de la finalul saptaminii trecute, scopul principal fiind mentinerea tonusului fizic si psihic in vederea noului an competitional. Lotul care trage din greu in aceste in orasul sucevean este insotit si coordonat de antrenorul Stanica Grosu si numara 15 sportivi. Din delegatie nu fac parte sportivele de la echipa de tineret legitimate la CSM Focsani, motivul pentru care au ramas acasa constituindu-l lipsa fondurilor. "Este vorba de un cantonament de pregatire, preponderent fizica si care cuprinde si alergari pe munte", ne-a spus antrenorul Stanica Grosu. Cu toate ca initial stagiul urma sa se incheie ieri, pe 23 decembrie, acesta a fost prelungit iar judoka vor mai ramine citeva zile la Gura Humorului, pina in pragul sarbatorilor. In afara de colegii de la sectia de atletism de la LPS Focsani Ionica Bizna, Catalin Voicu, Adrian Andronache si Cristian Florea, partenerii de antrenament ai sportivilor de la judo sint componentii lotului de tineret al Republicii Moldova. Spre deosebire de anii precedenti, acest stagiu montan nu are perfectata si o competitie de profil la care sa participe judoka vrinceni. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.