Sport

Stefan Chelmus se insoara a doua oara

Dan Chiriac
22 dec 2009 1569 vizualizări
Omul de afaceri Stefan Chelmus va spune adio burlaciei in a doua zi de Craciun. Chelmus a fost jucator la Unirea Focsani, dupa care a devenit presedintele formatiei Prod-Com Cimpineanca

Cu aceasta, Stefan Chelmus a promovat in Divizia C, iar denumirea s-a schimbat in Unirea 95 Focsani. Ulterior, dupa mai multe sezoane la cirma formatiei fanion, acesta s-a intors la Cimpineanca, unde in prezent ocupa functia de presedinte al formatiei locale, dar mai evolueaza in unele partide ca atacant sau mijlocas. Unul dintre cei mai activi oameni din sportul vrincean se va casatori pe 26 decembrie cu Marianne Carmen Iacomi, un fotomodel de succes. Cununia civila va avea loc in a doua zi de Craciun la Teatrul Municipal. Dupa ce proaspetii casatoriti vor spune "DA" in fata primarului Decebal Bacinschi, acestia se vor cununa religios. Petrecerea va avea loc la restaurantul "Queens" din Golesti. Nasii celor doi vor fi Mihaela si Cristi Cirlan din Focsani si Cristina si Leonard Tomita din Buzau. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.