Sport

CSM Focsani, sanse sporite de a evita retrogradarea

Ciprian Fânaru
21 dec 2009 932 vizualizări
Pambac Bacau si CS Gura Humorului s-ar putea retrage din campionat din cauza dificultatilor financiare

Echipa de liga a treia CSM Focsani va avea mai putine partide de disputat in retur decit in turul editiei de campionat 2000/2010. Motivul il constituie iminenta retragere din campionat a doua formatii care fac parte din seria C1, cea a focsanenilor. Desi ocupa la final de an un onorant loc 5, Pambac Bacau este gata sa depuna armele. Trupa antrenata de Costel Cimpeanu a fost lovita din plin de criza financiara si este decisa sa se retraga, chiar daca in anii precedenti a fost in aceeasi situatie si a continuat. Cei mai multi dintre jucatori s-au saturat sa joace din placere, iar restantele salariale sa se adune si nu vor sa mai continue sub nici o forma cu gruparea de pe "Lucretiu Avram". Unii dintre "fainari" si-au gasit deja angajamente, spre exemplu fundasul Vali Geaman care se va alatura lotului formatiei de liga secunda FC Botosani. Dupa ce in sezonul trecut s-a consemnat abandonul echipei secunde a lui FCM Bacau, anul care vine nu are nici el semne prea bune pentru cluburile moldovene din esalonul al treilea. Cealalta echipa care este gata sa traga linie este CS Gura Humorului. La doar un retur de la promovarea in Liga a III-a, formatia antrenata de Robert Molocea a ramas fara resurse financiare si nu mai poate continua. Din cite se pare, principalul sprijin al acestora, primaria locala, a decis sa se retraga. Humorenii ierneaza pe ultimul loc in clasament, cu doar 8 puncte adunate. CSM Focsani a incheiat turul acestei editii de campionat pe locul 14, reusind sa acumuleze o zestre de doar 16 puncte. In cazul in care forfait-ul colegelor de serie se va confirma, pozitia focsanenilor se transforma dintr-una retrogradabila intr-una care-i mentine pe acestia in Liga a treia. CSM Focsani a incheiat turul cu victorie, 2 "" 0, in fata celor de la CS Gura Humorului. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.