Sport

Meciul de volei s-a aminat pentru 2010

Ciprian Fânaru
21 dec 2009 756 vizualizări
Vremea rea din ultima perioada pune probleme sportului si competitiilor care n-au intrat inca in vacanta. Ultimul exemplu este oferit de echipa de volei CSM 2007 Focsani, al carei meci contra liderului Diviziei A1 a fost aminat din motive meteorologice.

VC 2004 Tomis Constanta nu mai vine anul acesta la Focsani, meciul fiind aminat pentru 2010, urmind sa aiba loc cel mai probabil undeva la jumatatea lunii ianuarie. Dificultatea partidei va fi insa aceeasi, deoarece formatia din Dobrogea nici nu concepe sa se impiedice la Focsani in cursa pentru titlu. Conducerea vicecampioanei Romaniei a hotarit sa diminueze cu 25% contractele jucatoarelor ca urmare a crizei financiare la nivel global. Situatia a fost insa acceptata de intreaga echipa, voleibalistele fiind de acord sa-si continue activitatea la echipa avind acelasi obiectiv, cistigarea titlului de campioana. Altfel, elevele lui Marian Radulescu isi vor petrece noaptea dintre ani in statiunea Cheia, unde se vor afla in cantonament. Pina acum, in cadrul etapei a XI-a a primei divizii de volei feminin s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Universitatea Cluj "" IOR Bucuresti 3 "" 0 si CSU Metal Galati "" Stiinta Bacau 3 "" 2. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.