Sport

Misiune imposibila in fata liderului

Ciprian Fânaru
19 dec 2009 914 vizualizări
CSM 2007 Focsani - VC 2004 Tomis Constanta, azi de la ora 15.00, in etapa a XI-a a Diviziei A1 de volei feminin

Formatia de volei de prima liga CSM 2007 Focsani joaca astazi ultimul meci din acest an, in compania constantencelor de la Tomis. Jocul de la Sala Polivalenta nu putea fi mai dificil de atit, tinind cont ca focsanencele se vor afla fata in fata cu liderul la zi al clasamentului primei divizii. Adversarele de azi nici nu concep sa nu se impuna pe terenul penultimei clasate si si-au permis chiar patru zile de vacanta inaintea reluarii pregatirii pentru confruntarea de la Focsani. Tomis Constanta a reusit in aceasta toamna un sir impresionant de victorii, printre "victime" numarindu-se chiar campioana en-titre Metal Galati si redutabila Dinamo Bucuresti. Runda precedenta a consemnat un nou succes al echipei dobrogene, care a invins fara drept de apel Universitatea Cluj, scor 3 "" 0. De cealalta parte, elevele pregatite de Marian Radulescu au continuat seria rezultatelor slabe cu un 0 "" 3 la Bacau, in intilnirea cu Stiinta din localitate. A fost atunci in cele trei seturi 25 "" 14, 25 "" 16 si 25 "" 22 care au aratat un reviriment al trupei vrincene. "Asteptam cit mai multi spectatori la meciul nostru, pentru ca avem nevoie de suportul publicului pentru o partida cit mai reusita. Vom avea de infruntat o echipa redutabila, cu nume grele, care este pe primul loc in campionat si evolueaza in cupele europene", a prefatat antrenorul Marian Radulescu tentativa focsanencelor de a "impiedica" vicecampioana Romaniei la volei feminin, formatie calificata in sferturile de finala ale Cupei CEV. Federatia Romana de Volei l-a desemnat ca observator la aceasta partida pe bucuresteanul Marian Stoica. Primul meci din 2010 al voleibalistelor este programat de asemenea pe teren propriu, pe 9 ianuarie. (Ciprian FANARU)


Meciurile etapei a XI-a:


CSU Medicina Tg. Mures - SCMU Craiova

Dinamo Bucuresti "" Unic LPS Piatra Neamt

Universitatea Cluj "" IOR Bucuresti

CSM 2007 Focsani "" Tomis Constanta

CSU Metal Galati "" Stiinta Bacau

CSM Sibiu "" Penicilina Iasi


Clasament Divizia A1:


1 . Tomis Constanta 19 pct.

2 . CSU Metal Galati 18

3 . Dinamo Bucuresti 17

4 . Penicilina Iasi 17

5 . Stiinta Bacau 16

6 . Medicina Tg. Mures 15

7 . SCMU Craiova 13

8 . CSM Sibiu 12

9 . Unic Piatra Neamt 11

10 . "U" Cluj 11

11 . CSM Focsani 10

12 . IOR Bucuresti 9


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.