Sport

Fotbalistii de la "99 lupta pentru finala mica la Gh. Ola

Ciprian Fânaru
19 dec 2009 1070 vizualizări
Echipa de juniori nascuti in 1999 de la CSM Focsani a facut un egal si a incasat o infringere in prima zi a turneului final al Memorialului Gheorghe Ola u dupa primele meciuri, clujenii de la CFR, Petrolul si bucuresetenii de la Steaua si Dinamo par favoriti pentru finala u focsanenii joaca azi meciul decisiv pentru calificarea in finala mica a intrecerii

Conform tragerii la sorti efectuata joi seara in cadrul sedintei tehnice, s-au stabilit grupele si programul turneului final al Memorialului "Gheorghe Ola" la fotbal. Sala Polivalenta din Focsani gazduieste incepind de ieri faza finala a competitiei rezervate echipelor de copii nascuti in anul 1999. Astfel, CSM Focsani face parte din grupa A, unde se mai regasesc Luceafarul Oradea, Petrolul Ploiesti si CFR Cluj. Cealalta grupa are in componenta celelalte patru echipe calificate in aceasta faza a intrecerii: CS Tirgoviste, Steaua Bucuresti, Gloria Arad si Dinamo Bucuresti. Elevii antrenati de Alin Samoila au jucat doua meciuri ieri, in prima zi a turneului. Dimineata, acestia au dat piept cu reprezentantii prim-divizonarei CFR Cluj, pe care nu i-au putut invinge, fiind condusi la pauza cu 1 "" 0 si revenind in partea a doua. Ardelenii au aratat ca o formatie puternica, capabila sa se bata pentru un loc pe podium. In cel de-al doilea joc disputat ieri, micii fotbalisti focsaneni i-au avut in fata pe prahovenii de la Petrolul, cu care nu s-au putut din pacate masura. Vrincenii au inceput tare si chiar au marcat in minutul 2, anulat eronat de catre arbitri. Peste numai un minut parhovenii au deschis scorul, dupa ce in prima faza portarul focsanean s-a opus unui sut puternic. Diferenta s-a majorat in minutul 14, cind ploiestenii, scapati singur cu portarul, au marcat cu un sut in diagonala pe jos. Actul secund a inceput cum nu se poate mai prost pentru gazde, care au incasat un gol pe un contraatac rapid al oaspetilor. Pina la final, gazarii au mai inscris o data, dovedindu-si valoarea superioara. Fotbalistii pregatiti de Alin Samoila mai au totusi sanse de calificare pentru finala mica si implicit pentru medalie. Acestia trebuie obligatoriu sa invinga Luceafarul Oradea, dar depind si de rezultatul lui CFR Cluj si de golaveraj. Dupa cum s-au prezentat la meciul contra clujenilor, bihorenii reprezinta o formatie care poate fi invinsa. (Ciprian FANARU)


Grupa A


CSM Focsani

Petrolul Ploiesti

CFR Cluj

Luceafarul Oradea


Grupa B


Steaua Bucuresti

Dinamo Bucuresti

CS Tirgoviste

Gloria Arad


Programul turneului:


Vineri, 18 decembrie


CSM Focsani "" CFR Cluj 2 "" 2

Luceafarul Oradea - Petrolul Ploiesti 2 "" 5

Steaua Bucuresti - CS Tirgoviste 4 "" 0

Dinamo Bucuresti "" Gloria Arad 1 "" 4

Luceafarul Oradea - CFR Cluj 1 "" 5

CSM Focsani "" Petrolul Ploiesti 0 "" 4

Steaua Bucuresti - Dinamo Bucuresti - s-a jucat dupa inchiderea editiei

Gloria Arad - CS Tirgoviste - s-a jucat dupa inchiderea editiei


Simbata, 19 decembrie


9.30 CFR Cluj - Petrolul Ploiesti

10.30 CSM Focsani "" Luceafarul Oradea

11.30 CS Tirgoviste - Dinamo Bucuresti

12.30 Steaua Bucuresti - Gloria Arad


Duminica, 20 decembrie


9.30 finala mica

11.00 finala mare


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.