Sport

Start in cursa pentru medalie la Gheorghe Ola

Ciprian Fânaru
18 dec 2009 1169 vizualizări
Turneul final al Memorialului Gheorghe Ola pleaca azi la drum cu meciurile din grupe u statutul de gazde si suportul publicului ar putea duce grupa 1999 de la CSM Focsani catre performanta obtinerii titlului national la aceasta categorie de virsta

Astazi incepe la Focsani faza finala a Memorialului "Gheorghe Ola" la fotbal, competitie rezervata juniorilor nascuti in anul 1999. Faptul ca intrecerea cremei fotbalului juvenil este gazduita de urbea de pe Milcov se datoreaza in buna masura presedintelui clubului CSM Focsani, Dan Dumitru, al carui lobby pe linga Federatia Romana de Fotbal a dat roade. Jocurile vor avea loc in Sala Polivalenta din Focsani si vor fi arbitrate de galatenii Adrian Viorel Cojocaru, Florin Aurelian Macovei si Bogdan Anghelinei si brailenii Ionut Smeu si Andrei Catalin Rotaru. Oferirea statutului de gazda reprezinta in parte si o recunoastere a valorii focsanenilor, calificati pentru a doua oara consecutiv in aceasta faza finala. Chiar daca infrunta grupele de juniori apartinind de cluburi care activeaza in prima si a doua liga din Romania, pustii vrinceni nu au de ce sa nu spere ca vor depasi performanta izbutita anul trecut la Sibiu, atunci cind au terminat pe locul al saselea si au invins chiar campioana din 2008, Dinamo Bucuresti.


Lupta cu Steaua si CFR Cluj


Pentru a ajunge sa lupte pentru un loc pe podium pe propriul teren, juniorii antrenati de Alin Samoila au trecut prin emotiile turneului semifinal de la Botosani. Acolo, grupa 1999 s-a impus in fata Politehnicii Iasi (4 "" 2), Pietricicai Piatra Neamt (3 "" 2) si impotriva gazdelor de la CSS Botosani cu un spectaculos 4 "" 3. Adversarii care au venit la Focsani in urma calificarilor pe zone sint AS Fotbal Team Bucuresti, CSS Petrolul 95 Ploiesti, FC Steaua Bucuresti, FC CFR 1907 Cluj Napoca, CSS Tirgoviste, CS Gloria CTP Arad si Luceafarul Oradea. Acestea vor fi impartite in doua grupe, iar programul complet al competitiei a fost aflat aseara tirziu, la sedinta tehnica ce a urmat "Galei Sportului Vrincean". Turneul incepe azi de la ora 9.30 si 11.30, cind sint programate jocurile inaugurale din cele doua grupe si se va incheia duminica, 20 decembrie. Lotul micilor fotbalisti de la CSM Focsani care viseaza sa puna mina pe titlul national este compus din Teodor Marcu, Ionut Salaoru, Alexandru Stef, Constantin Budeanu, Stefan Padineanu, Alexandru Zaharia, Madalin Tanase, Marius Florea, Antonio Andrei Dragomir Mateos, Catalin Dediu, Ionut Tilvar si Stefan Manastireanu. Cel care va conduce grupa 1999 spre performanta este arbitrul Alin Samoila, care are ca activ peste 50 de meciuri in Liga a treia ca jucator. Sa speram ca evolutia micilor fotbalisti va face ca trofeul pus in joc sa ramina la Focsani! (Ciprian FANARU)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.