Sport

Sportivii de la Dragon Focsani, de 7 ori pe podium la Dracula Open

Ciprian Fânaru
17 dec 2009 3238 vizualizări
Medaliatii intrecerii internationale de taekwondo se numesc Cosmin Isofache, Iulian Pitulac, Georgel Stochici, Cristian Tanase, Maila Gheorghita, Dragos Irimia si Adina Nedelcu u cele trei titluri obtinute la masculin au adus aurul pe echipe clubului Dragon Focsani

Duminica seara a luat sfirsit cea de-a saptea editie a competitiei "Dracula Open", intrecere gazduita de Sala Polivalenta din Focsani. Desi, initial, au fost anuntate ca prezente un numar de 15 state, ulterior au fost prezenti doar concurenti din Grecia, Bulgaria si Kazakstan. Alaturi de acestia, au participat din Romania sportivi de la 13 cluburi membre ale Federatiei Romane de Taekwondo WTF, facind astfel ca la final numarul celor inscrisi sa fie 106. O participare destul de redusa, tinind cont de participarile anterioare, dar explicabila si prin faptul ca a fost prima editie derulata in afara Bucurestiului, eventualele stingacii organizatorice ale debutului fiind inerente. Dupa cele doua zile de competitie, clasamentele pe echipe au dat invingatoare la categoria cadeti Kazahstanul, la categoria juniori C.S. Tae Keon Hirsova, iar la categoria seniori cea mai inalta treapta a podiumului de premiere a fost ocupata de A.S. Dragon Taekwondo Club Focsani. Participarea celor sapte sportivi cu care clubul focsanean a intrat in concurs a fost una de exceptie, o adevarata demonstratie de taekwondo. Bilantul este unul impresionant. Medalii de aur au cistigat Cosmin Isofache (categoria -58 kg seniori), Iulian Pitulac (-68 kg seniori), Georgel Stochici ( -80 kg seniori) si Cristian Tanase ( -55 kg juniori), argintul le-a revenit sportivilor Maila Gheorghita (cadeti), Dragos Irimia ( -59 kg juniori) si Adina Nedelcu ( -49 kg seniori). La categoria de virsta seniori, competitia s-a desfasurat pe categorii olimpice, astfel ca, la masculin, sportivii clubului au obtinut locul intii la trei din cele patru categorii de greutate, fapt care a facut ca la final echipa sa se claseze pe locul intii. Pe linga aceste distinctii importante, luptatorii focsaneni au mai obtinut premiul pentru fair play la categoria cadeti prin Maila Gheorghita si premiul pentru cel mai tehnic sportiv senior prin Georgel Stochici. Chiar daca participarea nu a fost una foarte numeroasa, nivelul calitativ a fost unul foarte ridicat, dovada fiind si finalele in care s-au confruntat sportivi cunoscuti, ocupanti ai podiumurilor la campionatele nationale. "Tin sa multumesc sportivilor clubului care au demonstrat inca o data daca mai era nevoie ceea ce inseamna taekwondo de calitate, caracter de invingator si respect. Multumesc parintilor, rudelor si prietenilor sportivilor care au fost alaturi de noi pe toata perioada competitiei si carora cred ca am reusit sa le oferim adevarate momente de bucurie. Nu in ultimul rind, multumesc Federatiei Romane de Taekwondo WTF care a spijinit material desfasurarea acestui concurs la Focsani si ca, prin aceasta, a facut ca orasul nostru sa fie, chiar si pentru numai doua zile, o «metropola» a Taekwondo-ului romanesc", ne-a declarat Cristi Malureanu, presedintele A.S. Dragon Focsani. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 4 ore, 3 minute, 44 secunde
Bn ma baietii leati dato peste nasuc la toti :)))) giorgica tu ai facut toata treaba las ca stiu eu :X:X:X multumiri si antrenorului.
, acum 739393 zile, 4 ore, 3 minute, 44 secunde
Felicitari sunteti cei mai buni,mai ales stochici georgel,ala e belea...
, acum 739393 zile, 4 ore, 3 minute, 44 secunde
Bine ma Cristi ma sa dai bine acolo sa le arati tu Tanase.
, acum 739393 zile, 4 ore, 3 minute, 44 secunde
felicitari baieti si....fete!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.