Sport

E vremea premierii in lumea sportului vrincean!

Ciprian Fânaru
17 dec 2009 868 vizualizări
Astazi are loc Gala Sportului Vrincean u festivitatea este programata sa inceapa de la ora 17.00, la Sala Polivalenta din Focsani

Cei mai valorosi componenti ai familiei sportului vor fi premiati in aceasta seara la Sala Polivalenta din Focsani in cadrul editiei 2009 a "Galei Sportului Vrincean". Manifestarea devenita deja traditionala este programata sa inceapa de la ora 17.00, in cadrul acesteia urmind sa fie nominalizati si premiati sportivii care au obtinut cele mai bune rezultate la competitiile interne si internationale, la fiecare ramura de sport, precum si antrenorii care, prin efortul lor constant, au contribuit la rezultatele deosebite obtinute de sportivi. Daca anul trecut "bilantul festiv" a avut loc la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia", in acest an cadrul va fi oferit chiar de incapatoarea Sala Polivalenta. în cadrul galei, vor fi premiati si cei mai buni antrenori la fiecare sectie sportiva, iar primii trei arbitri de fotbal ai judetului, Lucian Sirbu, Danut Dumitriu si Alin Samoila, vor fi la rindul lor premiati in cadrul acestei festivitati. Organizatorii au anuntat ca in afara de momentul inminarii distinctiilor, cei care vor veni la gala vor putea asista la demonstratii de gimnastica, majorete, dans sportiv, judo si arte martiale. Pentru ceremonie, Directia Judeteana de Sport a alocat suma de 10.000 de lei , in timp ce Primaria si Consiliul Local Focsani au "plusat" cu 5.000 de lei. Totusi, bugetul este unul redus, pus de autoritati pe seama recesiunii economice care a secatuit si bugetele publice. Fiecare Asociatie Judeteana de Sport si-a desemnat deja cei mai buni sportivi pe anul 2009, dar nu este obligatoriu ca lista premiatilor din aceasta seara sa coincida cu ierarhia intocmita de asociatii.


Lista premiantilor, la secret


Performerii desemnati de asociatii sint Catalin Petrisor (baschet), Viorel Ciobotaru (handbal), Alin Alexe, Andrei Gaita, Bratu Diaconu, Teodor Bors si Vasilica Pascu (rugby), Teodor Apostu (tenis de cimp), Ovidiu Oancea (box), Robert Giurgea (karate), Georgiana Dorofte (judo), Andreea Roman si Catalin Voicu (atletism), Catalin Costin (fotbal), Andrei Arghirescu (sah), Valentin Toader (futsal). Important de mentionat faptul ca primii trei fotbalisti ai anului desemnati de clubul de liga a treia CSM Focsani sint Adrian Toma, Florin Sararu si Viorel Craciun. Pentru ca au aprobat in sedinta de marti bugetul pentru clubul CSM Focsani, consilierilor locali le-a fost lansata invitatia de a asista la premierea remarcatilor anului competitional 2009 de la cele 14 discipline. Acestia au primit si diplome de merit. "Am invitat presedintii tuturor asociatiilor sportive, ai cluburilor vrincene. De asemenea, nu vor fi uitati nici jurnalistii sportivi, care pe parcursul anului au mediatizat lumea sportului vrincean si eroii acesteia. Primii trei clasati vor fi rasplatiti cu 400, 200, respectiv 100 de lei. "Asteptam toti focsanenii sa ia parte la spectacolul nostru. Avem pregatite si surprize, de aceea nu am facut publica lista celor care vor lua premiile", ne-a spus Daniel Gongu, seful Directiei pentru Sport Vrancea si presedintele Consiliului Director al CSM Focsani. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.