Sport

Acelasi scor, joc diferit

Dan Chiriac
14 dec 2009 666 vizualizări
Echipa de volei CSM Focsani a pierdut o noua partida din cadrul campionatului national al Ligii intii. Simbata la prinz, elevele lui Marian Radulescu au intilnit in Sala Sporturilor din Bacau echipa locala Stiinta.

Gazdele au aratat ca sint o formatie de frunte in voleiul din tara si au cistigat desi nu au facut un meci stralucit. Focsanencele au facut un meci bun si a pus serioase probleme gazdelor. In primul set si in cel de-al treilea, focsanencele au condus pe tabela, pina aproape de final, dar au cedat initiativa. "Am facut un meci bun, am jucat altfel decit in celelalte partide si cred ca cu acest joc am fi avut mai multe puncte in clasament in acest moment", ne-a spus profesorul Marian Radulescu. Pe seturi, Stiinta s-a impus cu 25 - 16, 25 - 14 si 25 - 22. Ultima partida din acest an pentru CSM Focsani va avea loc pe 19 decembrie, de la orele 14.30, cu formatia Tomis Constanta. Meciul va avea loc la Sala Polivalenta din Focsani, imediat dupa terminarea finalei la Memorialul "Gheorghe Ola" la fotbal. CSM Focsani a urcat pe locul 11 in clasament, profitind insa de faptul ca echipa IOR Bucuresti are doua meciuri mai putin si va acumula cel putin doua puncte in aceste intilniri. (Dan CHIRIAC)

Clasamentul Ligii intii

1. Tomis Constanta 19p

2. Metal Galati 18p

3. Dinamo 17p

4. Penicilina Iasi 17p

5. Stiinta Bc 16p

6. Tirgu Mures 13p

7. Craiova 13p

8. Sibiu 12p

9. Unic PN 10p

10. U. Cluj 11p

11. CSM Focsani 10p

12. IOR Bucuresti 9p


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.