Sport

Viitorul Homocea se mai gindeste daca joaca duminica

Dan Chiriac
11 dec 2009 660 vizualizări
Viitorul Homocea nu a acceptat pentru moment data de 13 decembrie pentru disputarea meciului restant din cadrul ultimei etape a turului.

Meciul dintre Avintul Jaristea si Viitorul Homocea trebuia sa aiba loc pe 4 decembrie, dar a fost aminat la cererea gazdelor, care au prezentat adeverinte medicale prin care aratau ca sapte jucatori sint raciti. Cei din Homocea nu au acceptat decizia AJF Vrancea, dar partida a fost aminata. Acum, conducerea clubului din Homocea a cerut timp de gindire pentru a stabili daca jocul se va disputa pe 13 decembrie. "Daca cele doua echipe nu cad de comun acord, atunci meciul se va juca obligatoriu pe 20 decembrie", a precizat Stan Gheorghiu, presedintele AJF Vrancea. Partidele Vointa Slobozia Ciorasti - Victoria Gologanu, FC Ploscuteni - Trotusul Ruginesti si Avintul Jaristea - Viitorul Homocea au fost programate sa se dispute pe 13 decembrie, cu incepere de la orele 11.00. Aseara tirziu s-a stabilit ca meciul dintre Avintul Jaristea si Viitorul Homocea sa se desfasoare pe 20 decembrie, de la ora 11.00. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.