Sport

Cazul Pufesti, judecat azi

Dan Chiriac
8 dec 2009 661 vizualizări
Comisia de Disciplina din cadrul AJF Vrancea va judeca azi cazul partidei dintre Unirea Pufesti si Siretul Suraia.

La acest meci, in minutul 58, oaspetii conduceau cu 1 - 0, dar au primit golul egalizator. Suraienii au acuzat fault in atac, dar cum arbitrul a validat golul, au decis sa plece acasa. Cel mai probabil, echipa gazda va primi victoria la masa verde. Unirea Pufesti va urca, in acest caz, cel putin pina duminica, pe locul cinci, la egalitate cu Foresta Brosteni. Tot azi, Comisia de Disciplina va judeca si cazurile jucatorilor eliminati in etapa disputata la finalul saptaminii trecute. Duminica viitoare vor fi programate ultimele partide din acest sezon al Ligii a patra. Partidele Vointa Slobozia Ciorasti - Victoria Gologanu, FC Plocscuteni - Trotusul Ruginesti si Avintul Jaristea - Viitorul Homocea se vor disputa cu incepere de la orele 11.00. Primul meci a fost reprogramat, dupa ce cele doua formatii au jucat inaintea primului tur al alegerilor prezidentiale fara brigada de arbitri. Partida dintre FC Ploscuteni si Trotusul Ruginesti a fost aminata dupa ce gazdele nu au putut asigura terenul de joc, in locul acestuia desfasurindu-se un bilci. Acum, intilnirea a fost programata la Ruginesti. Derby-ul dintre Avintul Jaristea si Viitorul Homocea se va juca cu o saptamina mai tirziu, dupa ce echipa gazda a prezentat adeverinte medicale prin care aratau ca sapte jucatori au gripa si nu pot iesi din casa. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.