Sport

Patru medalii la nationalele de la Tirgu Mures

Dan Chiriac
3 dec 2009 976 vizualizări
Adrian Dochioiu si Florin Tirdea au obtinut aurul la taekwondo

Sportivii focsaneni, care practica singura arta martiala care este inclusa in programul Jocurilor Olimpice, au obtinut patru medalii la nationalele de la Tirgu Mures. In perioada 29 noiembrie - 01 decembrie 2009, Sala Polivalenta din Tirgu Mures a gazduit doua competitii importante de Taekwondo WTF, respectiv Cupa Romaniei si Campionatul National de Poomse, adica forme traditionale. Competitia a fost organizata de catre Ministerul Tineretului si Sportului, Federatia Romana de Taekwondo WTF si Directia pentru Sport a Judetului Mures, in colaborare cu C.S. Taekwondo Mures. Clubul Sportiv ADDRAS Tkd Focsani a participat la aceste competitii cu un lot format din 6 sportivi, insotiti de managerul echipei, Cristi Craciun, obtinind in total 4 medalii, dintre care doua de aur si doua de bronz. La proba de poomse, Adrian Dochioiu la categoria seniori-masculin si Florin Tirdea la categoria copii-masculin sub 10 ani au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului, obtinind medaliile de aur si titlurile de campioni nationali. La proba de kyorugi (lupta), la categoriile "" 80 kg seniori-masculin si "" 57 kg cadeti-masculin, sportivii Claudiu Mirodone respectiv Robert Alexandru Craciun s-au clasat pe locul al III-lea, obtinind medalii de bronz. Totodata, sportivul Adrian Dochioiu a primit titlul de "â„¢"â„¢Cel mai tehnic sportiv"â„¢"â„¢ la categoria seniori-masculin, proba de poomse, urmind sa fie selectionat in lotul reprezentativ al Romaniei pentru competitiile de nivel international care se vor desfasura anul viitor. Organizatorii au rasplatit rezultatele cistigatorilor cu premii constind in echipament sportiv pentru arte martiale, produs de catre un brand renumit in domeniu. Toti participantii au primit tricouri "â„¢"â„¢IN MEMORIAM SALLO LAZSLO"â„¢"â„¢, un sportiv foarte bun, care a decedat in primavara acestui an, in urma unui stupid accident, in timp ce se intorcea de la Balcaniada de Taekwondo din Serbia. In perioada 12-13 decembrie 2009, la Sala Sporturilor din Focsani va avea loc turneul international de Taekwondo Dracula Open, la care sint invitati sa concureze sportivi din mai multe tari. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.